Koliko emocija!

Udala se srpska pjevačica koja je s našom Mineom obradila stari hit, svoju sreću s partnerom dugo je čekala, a onda su sve šokirali neočekivanim vijestima!

Marija Mikić - 3 Marija Mikić - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Mikić - 2 Marija Mikić - 1 Marija Mikić - 4 Marija Mikić - 2 Marija Mikić - 1 Marija Mikić - 18 Marija Mikić - 17 Marija Mikić - 16 Marija Mikić - 15 Marija Mikić - 14 +20 Marija Mikić - 13 Galerija

Udala se pjevačica Marija Mikić za svog partnera Jovana Pantića s kojim ima dvoje djece, hrvatskoj javnosti poznata je po duetu s našom Renatom Končić Mineom.

Dan vjenčanja u svom životu jedva je dočekala srpska pjevačica Marija Mikić koja se udala za svog partnera Jovana Pantića. Par je svoje sudbonosno ''da'' izrekao u Beogradu, a slavlje su organizirali u jednom restoranu.

Marija je blistala u prekrasnoj raskošnoj vjenčanici koja je stigla iz Dubaija, piše Blic, dok je njezin novopečeni suprug nosio crno odijelo i leptir mašnu, a pogled sa svoje voljene mladenke nije skidao.

Kako piše Blic, Mariju je do matičara pratio njen otac, a ona je cijelo vrijeme plakala.

Pjevačica je na svojem Instagramu podijelila puno priča gostiju sa svadbe koji su snimali prvi ples te njen dolazak pred matičara, a svoju sreću nije mogla sakriti te je već podijelila i službenu fotografiju.

''Mr. & Mrs Pantic! Jučer smo zajedno stvorili najljepše uspomene'', napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Mikic (@wwwmarijamikiccom)

Marija i Jovan na svoju su sreću dugo čekali, a svadbu su dva puta odgađali – prvi put zbog pandemije korona-virusa, a drugi put zbog trudnoće. Koliko su zaljubljeni svakodnevno pokazuju na društvenim mrežama. A vijestima o trudnoći šokirala je javnost. Naime, u srpnju prošle godine rodila je kćerkicu Đurđu, a samo mjesec dana nakon ponovno je ostala trudna s drugim djetetom te im se ove godine u svibnju rodio sinčić Milija.

Za trudnoću je slučajno saznala jer je prvo mislila da ima koronu, a sve detalje otkrila je srpskom portalu Pink.rs.

"Prije nego što smo saznali, Jovan je išao i govorio ljudima da sam trudna, a ja sam ga ušutkavala jer nisam imala pojma niti sam mislila da je to moguće tako brzo. Rekao mi je: 'Znam, osjećam, siguran sam!' Tako je i bilo. Saznali smo jer sam bila jako prehlađena i čak sam sumnjala na koronu, pa mi je u ljekarni kupio test na koronu, neke lijekove i između ostalog test na trudnoću jer je htio dokazati svoju teoriju. I bio je u pravu. Baš sam bila u šoku, dok mi nije došlo u glavu."

A svoje prvo dijete dugo je čekala.

"Toliko smo se mučili da dobijemo Đurđu, koliko sam lijekova popila, bilo je ružnih stvari, uspona i padova, da stvarno nisam očekivala da ću drugi put ovako lako zatrudnjeti. Vjerojatno je ovaj gore vidio kako se snalazimo, pa je rekao – daj još jednu. Ali Bog svakome daje onoliko koliko može podnijeti. Znam da možemo. Nemam tremu, ali sam vrlo realna i znam da će s dvije bebe biti jako teško, ali spremni smo na to jer nema veće sreće", govorila je tada za Pink.rs.

Jovan iz veze s prvom partnericom ima još jednog sina, sedmogodišnjeg Vuka.

Inače, Marija je hrvatskoj javnosti postala poznatija nakon što je obradila pjesmu ''Rano'' s našom Renatom Končić Mineom 2019. godine.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Belošević - 3 Ecija Ivušić - 3 Ecija Ivušić - 2 Ecija Ivušić - 4 +27 Ecija i Goran Belošević - 6 Celebrity Ecija Ivušić nasmijala je pratitelje urnebesnom fotkom sa svojim suprugom: ''Nego, u kojem je on mjesecu?''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 +19 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Celebrity Franka Batelić objavila je romantičnu fotografiju i obilježila godišnjicu braka s Ćorlukom, prisjetite se kako je to tada izgledalo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene