Nema mira

Mediji se raspisali o novim eksplicitnim Severininim fotografijama, javio nam se njezin menadžer

Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Igor i Severina Kojić (Sanjin Strukic/PIXSELL) Severina (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) +0 Severina (FOTO: Instagram) Galerija

Mjesec i pol nakon što su u javnost procurile Severine eksplicitne fotografije, u javnost su procurile nove.

Severina je danas ponovno glavna vijest domaćih, ali i srpskih medija.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Svega mjesec i pol dana nakon što su u javnost procurile njezine eksplicitne fotografije, preciznije nekoliko njih, u javnosti su se navodno pojavile nove. 

Sve nam je kratko odmah komentirao i Severinin menadžer Tomica Petrović.

"Poštovani, kao i u slučaju od prije mjesec dana, opet se radi o osveti bivšeg Severinina partnera i o kontinuiranoj kampanji diskreditacije Severine koja traje već duže vrijeme i u kojoj se ne biraju sredstva", poručio je. 

"Sve se ovo 'događa' upravo nakon što je Severina opet pobijedila u sudskim postupcima. Ovakve osvete bivšeg partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojima će se još sredstvima poslužiti. Jutros su poduzete sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa", zadnji put nam je komentirao Petrović.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene