Stravična nesreća

Tužna priča iz Matkova djetinjstva: ''Svojim roditeljima skidam kapu''

Matko Knešaurek (FOTO: Anamarija Batur) Matko Knešaurek (FOTO: Anamarija Batur)

Matko Knešaurek kandidat je naredne sezone showa Tvoje lice zvuči poznato, a tim smo povodom s njim razgovarali o novom projektu, ali i privatnom životu.

Matko Knešaurek odličan je glumac, zabavan je, a između ostalog poznat je i po ulozi u Zlatnim dvorima. Matka znamo i po ulozi u mjuziklu Mamma Mia, a sada će, nema sumnje, postati drag i brojnim poklonicima showa Tvoje lice zvuči poznato.

Pogledaj i ovo Mario Roth i Antonia Dora Pleško kao Guns'N'Roses, TLZP "Da mi je netko ikada rekao…" Evo zbog koga se Mario Roth naježio od glave do pete, priznao je da ovo nije očekivao od jedne djevojke!

Pred Matkom su plesne i pjevačke točke, no njemu kao glumcu to ne bi trebao biti problem. ''Podjednako je teško i glumiti i pjevati. Sve to zahtjeva brojne vještine'', kazao je Matko koji je s 18 godina otišao studirati u Osijek kako bi studirao.

''Drago mi je da sam tako mlad otišao od obitelji. Sazrio sam i sretan sam zbog toga. Naučio sam puno toga što mi je danas presudno za život'', otkriva Knešaurek koji danas s lakoćom pegla, kuha, čisti…

Matko Knešaurek (FOTO: Anamarija Batur) Matko Knešaurek (FOTO: Anamarija Batur)

Prije faze sazrijevanja Matko je imao i jednu tešku situaciju u djetinjstvu. Naime, na njegova brata i sestre naletio je automobil, što je bio golemi šok za njega i njegovu obitelj. Matko je tada imao svega tri godine.

''Vozač je prošao kroz crveno, udario drugi auto te isti je udario mojeg brata i dvije sestre. Jedna od sestara je baš ozbiljno stradala, a imala je svega 7 godina. Bio je to stravičan prizor, no svojim roditeljima skidam kapu. Oni su sve to preživjeli i svaka im čast jer i sam sam danas roditelj i znam koliko to mora biti teško. To je nesreća koja nas obilježila, ali mi idemo dalje. To je bilo prije 29 godina'', kazao je Matko kojeg čekaju nastupi u showu TLZP.

A što je još otkrio i kako njegova supruga reagira na ''poljupce'' koje gleda na televiziji, pogledajte u našem videoprilogu.

Matko Knešaurek (FOTO: Anamarija Batur) Matko Knešaurek (FOTO: Anamarija Batur)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene