Pronašla je sebe

Ni siromaštvo ni teški zdravstveni problemi nisu ju uništili kao toksični bivši dečko i njegovo vjenčanje

Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Profimedia) Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) +0 Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Galerija

Selena Maria Gomez rođena je 1992. godine u Teksasu, a njezin privatni život obilježili su teško djetinjstvo, rana slava, zdravstveni problemi te turbulentna veza s Justinom Bieberom.

Glumici i pjevačici Seleni Gomez tek je 27 godina, a dosad kao da je proživjela dva života.

Pogledaj i ovo Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Iznenađenje ili? Bračni problemi nakon samo 6 mjeseci? Namrgođena lica nakon njezinog ženskog izlaska

Selena Maria Gomez rođena je 1992. godine u Teksasu. Njezin otac vuče meksičke korijene, a majka koja ju je rodila sa svega 16 godina talijanske. Ipak, kad je buduća svjetska zvijezda imala samo 5 godina, roditelji su se odlučili razvesti, a Selena je ostala živjeti s mamom, koja se u međuvremenu preudala te dobila još jednu kćer Gracie.

Selenino odrastanje obilježilo je siromaštvo, no njezina majka činila je sve što je bilo u njezinoj moći kako bi obitelj spojila kraj s krajem. Kako je sama često otkrivala, obitelj je nekada jela večeru za svega jedan dolar, a glumica je priznala i kako se boji što bi bilo s njom da je ostala u rodnom kraju.

"Moja je mama cijeli život podredila meni i mojim potrebama. Radila je po tri posla kako bi meni bilo bolje i na tome ću joj biti vječno zahvalna", zaključila je Selena, kojoj se holivudska sreća osmjehnula kada je dobila prvu ulogu na Disneyjevu kanalu, nakon čega su joj se otvorila vrata i za glazbenu industriju. Njezin život obilježilo je i nošenja prstena nevinosti, koji je stavila sa svega 13 godina zbog oca, a skinula 2010. godine

Sa svega 16 godina Selena je potpisala ugovor s poznatom izdavačkom kućom Hollywood Records, s kojom su već surađivale Demi Lovato i Miley Cyrus, a svojoj majci i očuhu momentalno je dala otkaz te karijeru predala u ruke profesionalaca. Selena je i dandanas jedna od najomiljenijih i najpoznatijih dama u zabavnoj industriji, no sa salvom su stigli brojni privatni i zdravstveni problemi.

Pjevačici je dijagnosticiran lupus, kronična autoimuna bolest koja može pogoditi razne dijelove tijela, uključujući kožu, zglobove, srce, pluća, krv, bubrege i mozak. O tome je progovorila tek godinama kasnije, a koliko joj je stanje bilo ozbiljno, dovoljno govori transplantacija bubrega kojoj se morala podvrgnuti 2017. godine. Bubreg joj je donirala njezina bliska prijateljica Francia Raisa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Samo godinu dana prije, tijekom vrlo uspješne turneje "Revival", Selena je otkazala dio koncerata također zbog zdravstvenih razloga. Taj put nije se radilo o lupusu, nego o borbi s napadajima panike te depresijom, zbog kojih se prijavila i u rehabilitacijsku kliniku.

Ti problemi intenzivirali su se prvim problemima dugogodišnje turbulentne veze s Justinom Bieberom, koja je započela 2010. godine. Upućeniji izvore tvrde da koliko god su se voljeli, toliko su bili i toksični jedno za drugoga. Njihovu vezu obilježili su brojni prekidi, a konačni se dogodio u ožujku 2018. godine.

Selena je tu vezu opjevala u nekoliko pjesama, iz čega je bilo potpuno jasno da paru nisu cvjetale ruže, no jedno bez drugoga nikako nisu mogli. A onda je Justin samo nekoliko tjedana nakon konačnog prekida započeo vezu s manekenkom Hailey Bieber, s kojom se nedavno i oženio. Selenu je to dotuklo.

Ponovno su uslijedile rehabilitacije, povlačenje iz medija te s društvenih mreža, no prije nekoliko tjedana Selena je izbacila hit "Lose You To Love Me", koji je srušio sve rekorde. Pjesma je posvećena Bieberu, a njome je talentirana ljepotica postala prva glazbenica koja je paralelno zasjela na prva mjesta ljestvica Billboard i Rolling Stone.

I možda još uvijek nije pronašla muškarca svog života, no milijuni obožavatelja i ostali dive joj se jer je u svom tom kaosu pronašla sebe te iz svega izašla jača no ikad.

Selena se može pohvaliti i dokumentarcem "Living Undocumented", ali i hit-serijom "13 Reasons Why", na kojima je radila kao izvršna producentica.

A tek joj je 27! 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Lovato Wilmer Valderrrama (Foto: Getty) Demi Lovato Wilmer Valderrrama (Foto: Getty) Wilmer Valderrama i Demi Lovato (Foto: Instagram) Wilmer Valderrama i Demi Lovato (Foto: Instagram) +3 Wilmer Valderrama i Demi Lovato (Foto: Instagram) Celebrity Proveo je godine s problematičnom pjevačicom, no ipak je zaprosio drugu i to nakon samo 9 mjeseci

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene