Ne staje ona!

Neumorna Maja Šuput vratila se u teretanu mjesec dana prije poroda, objavila je i fotografije treninga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput radovala se otvaranju teretana jer, kako je objasnila, ništa ne može zamijeniti treninge uživo.

Trudna Maja Šuput (41) puna je energije i ne odustaje od vježbanja, iako bi već u prvoj polovici sljedećeg mjeseca trebala roditi sina. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

"Iako sam trenirala tri-četiri puta tjedno online s ekipom, ništa ne može zamijeniti live treninge u gymu. Povratak normalnom", istaknula je Maja.

Pjevačica je podijelila nekoliko fotografija na kojima vježba u crnim tajicama i majici bez rukava uz pomoć osobne trenerice. Majina objava oduševila je njezine pratitelje na Instagramu. 

"Bravo", "To ti je dobro za bebu, malo vježbanja", "Samo tako nastavi. Super si", komentirali su. Inače, Šuput je nedavno otkrila da joj je torba za rodilište već spremna. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Najslađe pakiranje torbe. Torba za rodilište spremna je za svaki slučaj pa nek' čeka koliko treba", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj je pozirala u svilenoj pidžami ispod koje je sakrila trbuh i velikim osmijehom na licu bez kojeg je ovih dana rijetko kad viđamo.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Mišura (FOTO: Bojan Zibar) Celebrity Goran Vlaović na pragu pedesete dobio dijete sa 17 godina mlađom zaručnicom i bivšom misicom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene