Svadba u tajnosti

Žene diljem svijeta godinama ga obožavaju, ali on još od 2009. ima oči za samo jednu damu

Tom Hardy (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Hardy (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Getty) Tom Hardy (Foto: Getty Images) Tom Hardy (Foto: Getty Images) Tom Hardy (Foto: Getty Images) +0 Tom Hardy (Foto: Profimedia) Galerija

Edward Thomas "Tom" Hardy već je godinama vrlo zaposlen, ali i omiljen među damama diljem svijeta.

41-godišnji Britanac jedan je od najomiljenijih i najzgodnijih u holivudskoj industriji.

Pogledaj i ovo showbuzz Sve u tajnosti Obožavateljice u šoku: Slavni glumac oženio se još prije dva mjeseca?!

Mislimo na Edwarda Thomasa "Toma" Hardyja koji je već godina vrlo zaposlen, ali i omiljen među damama diljem svijeta.

Ipak, od 2009. godine glumac ima oči samo za jednu damu, a to je njegova supruga, glumica Charlotte Riley s kojom ima dvoje djece.

Podsjetimo, glumac je pred brinetu kleknuo nakon godinu dana veze, a njihovo vjenčanje bilo je pravi misterij. Tek kad je Tom slučajno u jednom intervjuu Charlotte nazvao svojom suprugom, javnost je otkrila da se par vjenčao u strogoj tajnosti 2014. godine.

Tu tajnovitost par njeguje i dan danas pa se o njihovoj vezi ne zna gotovo ništa.

Ipak, ono što se zna jest i kako je ovo Tomu drugi brak, a prvi je sklopio s filmskom producenticom Sarah Ward i on je trajao od 1999. do 2004. godine. U to je vrijeme imao velike probleme s alkoholom i drogom, pa mnogi smatraju kako je to presudilo njihovom braku.

Od 2003. do 2004. godine Tom je hodao s američko-korejskom glumicom Lindom Park, a zatim je bio u vezi i s pomoćnicom redatelja Rachael Speed. Par zajedno ima i sina Louisa, a prekid se dogodio 2009. godine nakon 4 godine ljubavi.

Na Tomov ljubavni život podsjetile su nas paparazzo fotografije na kojima Tom izlazi iz jedne teretane u Richmondu nakon čak 3 sata treninga.

U plavoj trenirci i crnoj hoodieci Tom je također mamio uzdahe ženskog djela publike, prije nego je na motoru odjurio kući "onoj pravoj".  

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Donald Trump i kraljica Elizabeta (Foto: Youtube Screenshot) Donald Trump i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Donald Trump i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Donald Trump i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) +3 Donald Trump i Kraljica Elizabeta II. (Foto: AFP) - 2 Celebrity Nije zapamtio pravila ponašanja: Trump tijekom susreta s kraljicom prekršio protokol i osramotio se

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene