pisalo se i o njima

Tko su roditelji Mate Rimca? Majka je direktorica nekoliko tvrtki, a otac je nedavno nepravomoćno osuđen

Mate Rimac - 5 Mate Rimac - 5 Tonci Plazibat / CROPIX 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Mate Rimca - 4 Obitelj Mate Rimca - 3 Obitelj Mate Rimca - 1 Obitelj Mate Rimca - 2 Mate Rimac i Katarina Lovrić - 9 Mate Rimac i Katarina Lovrić - 8 Mate Rimac i Katarina Lovrić - 7 Mate Rimac i Katarina Lovrić - 5 Mate Rimac i Katarina Lovrić - 6 Mate Rimac i Katarina Lovrić - 4 +19 Mate Rimac, Katarina Rimac Galerija

Prije nego što je javnost iznenadila vijest o razvodu Mate Rimca, pisalo se o njegovom ocu, ali i njegova majka ukrala je pozornost na svadbenom slavlju sina i bivše snahe.

Nakon iznenadne vijesti o razvodu Mate Rimca i Katarine Lovrić poslije tri godine braka, javnost je više nego inače zainteresirana za odnos sada već bivšeg para. 

Upoznali su se u Livnu prije 18 godina, a zaručili su se u 2020. te su srpnju 2021. godine imali i crkveno vjenčanje u Livnu, nakon čega je uslijedilo svadbeno slavlje na koje su stigli u Neveri, a prije toga su sudbonosno "da" izrekli na intimnoj ceremoniji u svibnju, u Vili Dalmacija u Splitu.

Prije nego što je javnost iznenadila vijest o razvodu Mate Rimca, pisalo se o njegovom ocu, Ivanu Rimcu koji je osuđen na tri godine bezuvjetnog zatvora zbog zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju.

Sudilo mu se po optužnici iz srpnja 2013. godine, a nepravomoćna presuda donesena je 24. listopada 2023. godine te je otpremljena strankama 21. prosinca prošle godine.

Osuđen je za izvlačenje novca iz tvrtke Slavonije DI iz Slavonskog Broda, koja se bavi preradom drva.

S druge strane, Matina majka, Zdenka Rimac također je privlačila poglede svojim mladolikim izgledom na vjenčanju sina i bivše snahe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Sposa (@vesnasposa)

Zdenka se inače bavi poduzetništvom te je bila osnivačica i direktorica mnogih tvrtki. Prema sudskom registru, Zdenka je direktorica građevinske tvrtke Lucina, a prethodno je bila direktorica u nizu tvrtki oca ili sina Rimac poput: Rimc, Insido, Akis, Pandion, Kreusa te konačno i u Rimac automobili d.o.o.

Pogledaji ovo Mate Rimac i Katarina Lovrić Celebrity Zna se razlog razvoda Mate Rimca? Bliski izvori tvrde da je u ovome bio problem!

Pogledaji ovo Mate Rimac i Katarina Lovrić - 2 Celebrity Ovako su Rimac i njegova bivša supruga izgledali u danima najveće sreće, pogledajte njihove rijetke zajedničke fotografije

Pogledaji ovo Mate Rimac, Katarina Rimac Celebrity Ovako je započela ljubavna priča Mate Rimca i bivše supruge Katarine, pogledajte kako su izgledali davne 2005. godine!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Sergej Ćetković - 1 In Magazin: Sergej Ćetković - 2 In Magazin: Sergej Ćetković - 3 In Magazin: Sergej Ćetković - 4 +25 In Magazin: Sergej Ćetković - 5 inMagazin Ljubavna bajka jednog od najomiljenijih pjevača u regiji traje već više od 25 godina: ''Na kraju dana shvatiš...''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Pep Guardiola na odmoru u Hrvatskoj - 2 Pep Guardiola na odmoru u Hrvatskoj - 7 Pep Guardiola na odmoru u Hrvatskoj - 4 Pep Guardiola na odmoru u Hrvatskoj - 5 +10 Pep Guardiola na odmoru u Hrvatskoj - 6 Celebrity Kći Pepa Guardiole pohvalila se fotografijama iz Hrvatske, krstarili su našom obalom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene