Potvrdili su vezu

Tko je nova djevojka holivudskog miljenika žena? Po nečemu se uvelike razlikuje od njegove bivše, koju je teško prebolio!

Adria Arjona i Jason Momoa Adria Arjona i Jason Momoa Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Adria Arjona i Jason Momoa - 3 Adria Arjona i Jason Momoa - 1 Adria Arjona - 9 Adria Arjona - 8 Adria Arjona - 7 Adria Arjona - 6 Adria Arjona - 5 Adria Arjona - 4 Adria Arjona - 3 Adria Arjona - 2 +25 Adria Arjona - 1 Galerija

Jason Momoa potvrdio je svoju romansu s portorikanskom glumicom Adriom Arjonom, a evo i tko je ona.

Svjetskim medijima proširila se vijest kako je jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca Jason Momoa u vezi s glumicom Adriom Arjonom, a na društvenim mrežama pohvalio se njihovim zajedničkim fotografijama.

Arjona je odmah privukla pozornost javnosti, a evo i tko je zapravo ona.

Adria Arjona je glumica rođena u Portoriku koja je do svoje 12. godine živjela u Mexico Cityju.

Njezin otac, Ricardo Arjona, jedan je od najpoznatijih latinoameričkih muzičara svih vremena i zbog toga je Adria provela djetinjstvo putujući po Srednjoj i Južnoj Americi.

''Ponekad bih doručkovala u Gvatemali i otišla spavati u Meksiku'', rekla je u članku iz 2015. za Interview.

Njezina se obitelj preselila u Miami kad je imala 12 godina, a s 18 se preselila u New York kako bi pohađala tromjesečni tečaj na Institutu Lee Strasberg gdje je radila kao konobarica.

Njena prva uloga bila je u seriji ''Person of Interest'' 2014. godine.

Godine 2015. igrala je Emily u drugoj sezoni ''Pravog detektiva''.

Njena posljednja uloga bila je u ''Hit Manu''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adria Arjona (@adriaarjona)

Momoa je otkrio da je u vezi na Basingstoke Comic Conu prošlog tjedna.

Upitali su ga je li trenutačno slobodan, na što je on odgovorio: "Itekako sam u vezi. Saznat ćete vrlo brzo. U vezi sam već neko vrijeme."

Iako se dugo šuškalo da nekog ima, Jason je sada novu romansu potvrdio novom objavom na Instagramu. Sa svojom ekipom posjetio je Japan, a među fotografijama s društvom bile su i one s novom partnericom.

''Tako smo zahvalni svima koji su otvorili svoje domove, stvarajući uspomene s novim prijateljima i starim prijateljima, dijeleći još jednu nevjerojatnu avanturu s mojom ljubavi'', napisao je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

Adria je prije Jasona također bila u braku. 2019. godine udala se za portorikanskog odvjetnika Edgara Canalesa, no nije poznato zašto su se brzo rastali.

S Lisom Bonet je Momoa bio u braku dugih 16 godina, a bili su jedan od najskladnijih parova u Hollywoodu. Zajedno imaju i dvoje djece, Lolu Iolani i Nakou-Wolfa.

Prošle dvije godine šuškalo se da je u vezi s glumicom Eizom Gonzalez, no tu romansu nikad nisu potvrdili.

Zanimljivo je da je Arjona od Jasona mlađa 12 godina, a dok je njegova bivša supruga Lisa Bonet jednako toliko godina bila starija od njega.

Pogledaji ovo Jason Momoa Celebrity Jedan od najseksi muškaraca svijeta u emisiji uživo pokazao golu stražnjicu, publika je vrištala od uzbuđenja!

Pogledaji ovo Jason Momoa - 3 Celebrity Miljenik žena umalo ostao bez neobičnih gaćica, u jednom trenu izvirio je i detalj kojem se nitko nije nadao!

Pogledaji ovo Jason Momoa - 2 Celebrity Slavni ljepotan šokirao novom odlukom, drastično promijenio izgled: ''Ne mogu ni zamisliti kako žene sada luduju!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck i Jennifer Lopez - 1 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 2 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 3 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 4 +25 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 5 Celebrity Afflecku su trebale dvije godine da shvati nešto što svi odavno znaju o Lopez? "Bio je potpuno zaslijepljen, sada mu je jasno..."

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač - 11 Sonja Kovač - 10 Sonja Kovač - 8 +27 Sonja Kovač - 7 Celebrity Sonja Kovač pohvalila se najljepšim vijestima, sve je tajila duže od tjedan dana: ''Samo si ti još nedostajala...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene