što je ovo bilo?!

Šuput je kod njih dvoje primijetila nešto što nitko u žiriju nije istaknuo: ''Ja ću ti reći kao žena...''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Haos i Tijana Divac, Supertalent - 1 Marko Haos i Tijana Divac, Supertalent- 2 Marko Haos i Tijana Divac, Supertalent - 3 Marko Haos i Tijana Divac, Supertalent- 4 Marko Haos i Tijana Divac, Supertalent - 5 Marko Haos i Tijana Divac, Supertalent - 1 Marko Haos i Tijana Divac, Supertalent - 2 Marko Haos i Tijana Divac, Supertalent - 3 Marko Haos i Tijana Divac, Supertalent - 4 Marko Haos i Tijana Divac, Supertalent - 5 +22 Marko Haos i Tijana Divac, Supertalent - 6 Galerija

Tijana Divac i Marko Haos nastupili su u sedmoj emisiji showa Supertalent.

Akrobati Tijana Divac i Marko Haos na Supertalentu su proslavili svojih sedam godina ljubavi koja traje od jedne dječje radionice na kojoj su se upoznali.

''Tijana je voljela akrobaciju, a ja sam volio Tijanu i zato smo mi danas ovdje'', objasnio je kratko Marko.

''Upoznali smo se u jednoj igraonici, ja sam radila kao animator, a on je došao kao gost'', otkrila je Tijana.

''Tijana je bila netko tko se jako smije, to je bio razlog zašto sam ja izašao iz rođendaonice, nosio kući ozvučenje i tehniku i na pola puta spustio, i rekao je l' mogu ja ići da se zaljubim i kolegica mi je rekla, hajde da te vidim. I eto tako je krenulo naše malo putovanje '', ispričao je Marko.

''U svakom slučaju, ona je željela vježbati akrobaciju, moja rečenica je bila može. Ja sam ovdje došao proslaviti to što volim Tijanu, od mene možete očekivati da ću biti tu za nju, ne postoji studio, ne postoji stage, ni publika, tek kad završimo mi vidimo vas, do tada, ja vidim samo nju'', najavio je Marko njihov nastup.

A bome su imali što za pokazati. 

''Što je ovo, jesu ovi normalni? Pa da li je ovo istina'', komentirala je Maja na kraju njihovog nastupa.

''Dakle, ovo je bio nastup. Gradacija, drama, rizik, zajednički rizik, vještina, ta vaša konekcija gore, svaka čast. Ovo je bilo zahtjevno i za gledati'', rekao je Fabijan.

''Nastup je izgledao kratko, a trajao je dugo. Akrobacije i usklađenost kojom ste to izvodili je fascinantna. Izgledate kao da se time bavite cijeli život'', primijetio je Bilman.

''Ja sam s ove tri godine zatečena, imali ste puno elemenata za koje sam vidjela da su oni proizvod vašeg odnosa i vašeg rada i bili ste u tome autentični, respect'', rekla je Martina.

''Marko, ono što nitko nije rekao, a ja ću ti reći kao žena, isijavaš ljubav prema svojoj ženi, tvoja ljubav se zaista vidi, vidi se da si mu jako bitna, i mislim da te taj neće ispustiti nikada'', komentirala je Maja u svom stilu. 

Naravno, prošli su dalje.

  1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Chriztel Renae Aceveda, Supertalent- 1 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent- 2 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent- 3 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent - 4 +18 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent- 5 Celebrity U povijesti Supertalenta ovo se nikad nije dogodilo: ''Mi smo svi ovdje u velikom problemu, ja nikad nisam nikoga ovako čula...''

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 +32 Maja Šuput Celebrity Grubnić je zbog ovog izdanja Maje Šuput izdao posebno upozorenje: "Ne pokušavajte ovo doma, moglo bi otići u krivom smjeru!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene