mnogima je bila idol

Naša velika zvijezda podijelila fotografiju iz mladosti i dirnula fanove posvetom uz nju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tatjana Cameron Tajči istaknula je kako je fotografija snimljena kada je glumila u predstavi i da je to bilo jedno od najsretnijih razdoblja u njezinom životu.

Pjevačica Tatjana Cameron Tajči (49) prihvatila je izazov koji kruži ovih dana društvenim mrežama i objavila fotografiju iz mladosti. 

Pogledaj i ovo Tatjana Cameron Tajči sa sinovima pohvalila se na instagramu Tajči u emotivnoj objavi nije mogla sakriti koliko je ponosna na svoje sinove zbog njihove odluke

"Ovo je fotografija iz 1987. kada sam glumila u popularnom tinejdžerskom mjuziklu 'U koga se uvrglo ovo dijete' u Zagrebačkom kazalištu mladih. Gotovo svaki član tadašnje ekipe je izgradio odličnu karijeru u izvedbenoj umjetnosti. Svi su bili jako talentirani i posvećeni. Voljela sam biti dio Zagrebačkog kazališta mladih. Ovo je definitivno bilo jedno od najsretnijih razdoblja u mojem životu", napisala je Tatjana

Njezina fotografija je oduševila prijatelje i fanove. "Idol moje mladosti. Sve najbolje i čuvajte se", "Izgledaš isto i sada, možda je samo kosa drugačija", "Slatka", "Prelijepa bila i ostala", "Obožavam tvoju kosu", komentirali su. 

Tajči je 90-ih godina bila na vrhuncu slave u Hrvatskoj, no preselila se u SAD i ondje pronašla ljubav. Suprug Matthew, s kojim Tajči ima tri sina, preminuo je u studenom 2017. godine od raka pluća s kojim se mjesecima borio.

Pjevačica je navodno od nedavno ponovno zaljubljena i to u glazbenika Davida Langleyja s kojim već neko vrijeme surađuje. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Brad Pitt, Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Brad Pitt (FOTO: Getty) Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) +1 Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Celebrity Jolie je koristila razne taktike da zavede Brada Pitta, a sad se zna s kojom joj je to i uspjelo

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene