Horor

SUPER-SEKSI GLUMICA Na plaži spašava goli život!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ekskluzivno na našem portalu predstavljamo prvu najavu horora koji ovog ljeta u kina stiže za novu generaciju kupača: OPASNOST IZ DUBINE!

Vjerojatno ne postoji osoba koja je nakon odgledanog filma „Ralje“ sljedećeg dana bezbrižno zaplivala u moru. Osim što je postao kultni horor i pobrao hvalospjeve filmske kritike, danas se „Ralje“ smatraju jednim od prvih filmova uopće koji su označeni poznatim epitetom „blockbuster“. Film je zaradio tada impresivnih 260 milijuna dolara (samo u SAD-u) što danas, kada mu se zaračuna inflacija, iznosi preko 1,1 milijarde dolara čime se ovaj horor klasik nalazi na sedmom mjestu najgledanijih filmova svih vremena. Ovoga ljeta za vrijeme vašeg zasluženog godišnjeg odmora pripremite se na ostanak u najplićem plićaku, jer je kompanija Sony Pictures pripremila novu porciju morskog užasa – OPASNOST IZ DUBINE! Ekskluzivno na portalu dnevnik.hr možete pogledati prvu kino najavu za nadolazeći horor kojeg se već sada smatra „Raljama“ za nove generacije kupača!

Pogledaj i ovo Blake Lively i Ryan Reynolds Ovo mu je već tradicija! Omiljeni glumac nije propustio priliku našaliti se na ženin račun pred stotinama milijuna ljudi: "Je li je itko vidio?"

Glavnu ulogu u filmu ostvarila je super-seksi Blake Lively, vjerojatno najpoznatija po ulozi Serene Van der Woodsen u popularnoj tinejdžerskoj seriji „Tračerica“. Gotovo cijeli film snimljen je na prekrasnim obalama Lord Howea, malenog vulkanskog otoka smještenog u južnom dijelu Tihog oceana, oko 600 kilometara istočno od obale Australije. Ovo je tek drugi film koji je Blake Lively pristala snimati nakon što je postala majka, a iz priloženih fotografija možemo samo zaključiti da će nam ju biti drago gledati u njezinom novom filmu.

U napetom horor trileru OPASNOST IZ DUBINE, Lively glumi Nancy, američku surfericu koja jednoga dana odluči potpuno sama surfati zabačenom obalom. U jednom trenutku napada ju velika bijela morska psina i Nancy završava nasukana nedaleko od plaže, na malenoj hridi. Međutim, premda je obala koja joj donosi spas udaljena tek dvjestotinjak metara, Nancy ne može tako lako doći do nje, jer oko hridi na kojoj se nalazi cijelo vrijeme vreba morski pas...

Redatelj filma OPASNOST IZ DUBINE je Jaume Collet-Serra koji nam se do sada predstavio s hororima „Kuća voštanih figura“ i „Siroče“ te akcijskim trilerom „Ukradeni identitet“ s Liamom Neesonom u glavnoj ulozi. Uz Blake Lively, koja je prisutna u doslovno svakoj sceni filma, u ostalim ulogama pojavljuju se Oscar Jaenada i Sedona Legge.

Horor OPASNOST IZ DUBINE stiže u domaća kina početkom ovoga ljeta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene