Ipak uhvaćeni!

Pogledajte prve fotografije Beckhamovih u Hrvatskoj: Victoria i David gliserom otplovili na nepoznatu lokaciju!

Obitelj Beckham u Hrvatskoj Obitelj Beckham u Hrvatskoj Grgo Jelavic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 4 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 3 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 2 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 1 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 5 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 4 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 3 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 2 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 1 Victoria i David Beckham +19 Victoria i David Beckham Galerija

Stigle su ekskluzivne fotografije Davida i Victorije Beckham koji su odlučili dio ovogodišnjeg ljetovanja provesti u našoj Hrvatskoj.

Vijest da su Beckhami stigli na ljetovanje u Hrvatsku proširila se brzinom munje, a sad su stigle i ekskluzivne fotografije slavnog para koji se ukrcavao na luksuzni gliser i otputovao na nepoznatu lokaciju.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

David je budnim okom pratio dok se njegova obitelj ukrcavala na gliser na kojem piše ''Hermes'' u zelenim kupaćim hlačicama i crvenoj majici, a njegova supruga Victoria i djeca pažljivo su se penjali na gliser dok je sin nosio i ružičasti luftić okrugla oblika.

Dubrovački dnevnik piše da su Beckhamovi smješteni na otoku Lopudu i odmaraju se u jednom luksuznom kompleksu, ispred kojeg se nalaze i pripadnici njihova osiguranja, a posjetili su i jedan restoran na Šipanu te su tražili da ih se ne fotografira.

Luksuzni kompleks u kojem borave smješten je u nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je obnovila grofica Francesca von Habsburg i pretvorila ga u muzej s elegantnim boutique hotelom i duhovnim utočištem 21. stoljeća zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom, a u sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt. Cijena najma luskuznog kompleksa po danu iznosi deset tisuća eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi oko 1400 eura.

Boravkom u Lijepoj Našoj slavni supružnici pohvalili su se i na društvenim mrežama, a u priči na Instagramu objavili su fotografiju s proslave rođendana.
"Sretan rođendan, Harper!!" piše uz fotografiju snimljenu u jednom od restorana.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Princ George Princ George Princ George - 4 Princ George - 3 +24 Princ George - 2 Zanimljivosti Procurila snimka u kojoj se maleni princ George žali tati na jednu stvar, evo što ga je to mučilo!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer - 3 +21 Lucija Lugomer - 4 Celebrity Lucija Lugomer zanosne obline istaknula u tigrastom badiću i bez dlake na jeziku rekla što misli o celulitu i komentarima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene