vidljiva razlika

Isplivala prva Instagram fotografija milijunašice: Pogledajte koliko se promijenila, no i dalje poriče operacije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Jenner otvorila je svoj profil na Instagramu 2011. kada je imala 14 godina i objavila prvu fotografiju za koju je dobila 17.000 lajkova.

Internet je preplavila fotografija Kylie Jenner (23), a pozornost je privukla jer je nju reality zvijezda prvu objavila na Instagramu 2011. i gotovo je neprepoznatljiva. 

Pogledaj i ovo Kylie Jenner i Timothee Chalamet uhvaćeni na đokovićevu meču Javnost ih odbija prihvatiti kao par, no oni ne mare za zle komentare i više se ne trude sakriti koliko su zaljubljeni!

Riječ je o selfiju, a milijunašica ga je okinula kao 14-godišnjakinja i pritom je nosila naočale te napućila usnice. Kylie je za fotografiju dobila 17.000 lajkova, što je bio dobar početak, no malena je brojka u usporedbi s milijunima koje danas skupi na svakoj fotki. Trenutaačno ju prati čak 199 milijuna ljudi na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

check out my new youtube video! all things halloween 🧡

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Kylienu prvu fotografiju na TikToku je podijelio jedan obožavatelj koji je tražio među tisućama njezinih objava da bi došao do nje. "Izgleda kao normalna tinejdžerica", komentirali su korisnici društvene mreže. 

Drugi su se čudili izgledu milijunašice koji se tijekom godina poprilično promijenio. To su obožavatelji showa "Keeping Up with the Kardashians" i ranije isticali te sugerirali da je Jennerica sigurno operirala usne i grudi, a nekima se činilo da je radila zahvate i na stražnjici.

Kylie je svojedobno objasnila kako je bila na ugradnji filera. "Imala sam 15 godina i bila sam nesigurna u svoje usne... Bile su zbilja male", ispričala je. Naime, pogodilo ju je jer je dečko s kojim se prvi put poljubila rekao da se zbog malenih usnica ne ljubi dobro. 

Njezine sestre poznate su po brojnim kozmetičkim zahvatima po cijelom tijelu, od lica do stražnjice. Često se brane da to nije istina i da koriste filtere na fotografijama koje stavljaju na društvene mreže. 

Inače, cijeli svijet je imao priliku gledati Kylieno odrastanje jer se show "Keeping Up with the Kardashians" počeo emitirati 2007. kada je imala 10 godina. 

 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene