Nerazdvojne!

Bile su s istim muškarcem, ali to ih nije spriječilo da postanu prijateljice, njih dvije obožavaju se već godinama!

Sandra Bullock i Jennifer Aniston Sandra Bullock i Jennifer Aniston Afp 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bullock i Jennifer Aniston Jennifer Aniston i Sandra Bullock - 4 Jennifer Aniston i Sandra Bullock - 3 Jennifer Aniston i Sandra Bullock - 2 Jennifer Aniston i Sandra Bullock - 1 Jennifer Aniston i Sandra Bullock - 2 Jennifer Aniston i Sandra Bullock - 1 Sandra Bullock i Jesse James (Foto: AFP) Sandra Bullock i Jesse James (Foto: AFP) Sandra Bullock i Jesse James (Foto: AFP) +6 Sandra Bullock i Jesse James (Foto: AFP) Galerija

Jennifer Aniston i Sandra Bullock dugogodišnje su prijateljice koje je spojila zajednička sudbina, a i nakon toliko godina slave ostale su nerazdvojne.

Glumice Jennifer Aniston i Sandra Bullock poznate su po svojem glumačkom talentu te neraskidivom prijateljstvu koje održavaju već dugi niz godina, a iako su neki mislili da ovaj dvojac neće dugo izdržati pod pritiskom slave, one su dokazale suprotno.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston - 2 ''Ako imate one dane...'' Aniston otkrila kako joj uspijeva izgledati ovako fit s 55 godina: ''Jednostavno se natjeram!''

Aniston i Bullock spojila je slična sudbina u ljubavnim prekidima te očekivana percepcija publike koju su obje snažno odgurnule i dokazale suprotno.

Nakon bolnog prekida s Bradom Pittom, od Jennifer su očekivali kako će postati žena s neprežaljenom ljubavlju jer je partner otišao s drugom – u ovom slučaju glumicom Angelinom Jolie.

Međutim, Jenn je dokazala suprotno i postala uzor mnogim ženama kako se nositi s prekidom. 

Gotovo isto bilo je i s Bullock kad je na vidjelo izašlo da je njezin bivši suprug Jesse James imao nekoliko ljubavnih afera za vrijeme njihova braka, a sve se otkrilo nakon što je Bullock dobila svojeg prvog Oscara.

I dok je Aniston kasnije ponovno pokušala pronaći sreću u ljubavi s Justinom Therouxom, veza nije uspjela, a ona se ostatak svojeg života posvetila samo karijeri. Želju za djecom nikad nije imala, a to je jasno do znanja dala i Bradu, koji je to shvatio kao jedan od razloga da Jennifer zamijeni Angelinom.

Za razliku od prijateljice, Bullock je ljubav stavila na posljednje mjesto te se također posvetila karijeri, a u međuvremenu je odlučila biti i samohrana majka, pa je tako posvojila dvoje djece – sina Louiea i kćer Lailu.

Sandra je jednom izrazila svoje divljenje Aniston u tome kako prolazi kroz život kao da se ne boji ništa izgubiti i kako velikodušno dijeli svoje prijateljstvo kako bi se svi osjećali uključenima i cijenjenima. Aniston dijeli isto mišljenje prema Bullock, a zanimljivost je da su devedesetih godina čak izlazile i s istim muškarcem - glumcem Tateom Donovanom. 

Obje se slažu da je imao tip žene: talentirana, duhovita, ljubazna, introspektivna, velikodušna žena. Ali umjesto da su zbog toga neprijateljice, ova slučajnost dovela je Sandru i Jennifer do prijateljstva.

A da se ove dvije žene često druže, pokazale su i nekoliko puta na društvenim mrežama podijelivši fotografije sa zajedničkih kava i druženja s ostalim prijateljima daleko od znatiželjnih pogleda obožavatelja.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ray Liotta - 1 Ray Liotta - 4 Ray Liotta - 2 Ray Liotta - 3 +4 Ray Liotta - 1 Nekad i sad Bio je pravi ljepotan, a onda se doveo do neprepoznatljivosti, no 20 godina mlađa zaručnica s tim nema problema

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Celebrity Godinama je htjela biti dječak, a onda se naglo promijenila i sada sve više nalikuje svojoj prekrasnoj mami!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene