Vjerovali ili ne

Šok za obožavatelje - Razmišljaju o tome hoće li ostati zajedno?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brak Beyonce i Jay Z-ja sve do danas je smatran jednim od najsretnijih u svijetu poznatih i slavnih osoba. No, nakon što se pojavio trač o nekim problemima unutar njihove bračne zajednice, mogla bi se promijeniti i navedena društvena percepcija njihove sreće.

Magazin Star je pustio informaciju koju su prenijeli svi svjetski mediji, a koja se tiče nekih trzavica u braku Beyonce i Jay Z-ja koje su dovele u pitanje njihovu zajedničku budućnost.

Mediji su otišli tako daleko da pišu kako par trenutno odvojeno živi (svatko na svojim turnejama) kako bi razmislili o tome žele li ostati zajedno ili će pokrenuti brakorazvodnu parnicu.

Navodno je problem uzrokovao Jay Z koji je krenuo na europsku turneju paralelno s Beyonce koja je u tom trenutku odrađivala onu australsku.

Pogledaj i ovo showbuzz Istina ili? U braku su manje od mjesec dana, a ona već strahuje da će je ostaviti

>> 'Fotobomba' za obožavateljicu: Beyonce joj uletjela u kadar!

'Jay Z-jev posjet Australiji nije bio samo obiteljski izlet već i posljednji trenutak da spasi svoj brak', izjavio je jedan izvor za magazina Star, misleći na nedavno obiteljsko druženje ove slavne obitelji, čiji je dio Beyonce objavila na Instagramu u obliku fotografije.



'Jayeva odluka da krene na europsku turneju istovremeno kad i Beyonce na australsku prouzročila je ozbiljnu štetu njihovu odnosu - štetu koja se možda i neće moći popraviti', tvrdi izvor.

'Ne samo da tijekom planiranja turneje nije razgovarao s njom već nije čak ni uskladio svoje datume s njezinim. Zbog toga ga je nazvala sebičnjakom', otkriva neimenovani izvor za Star te dodaje kako se Beyonce u posljednje vrijeme osjeća kao samohrana majka.

Navodno je svom suprugu, s kojim je u braku od 2008. godine i s kojim ima neodoljivo slatku 11-mjesečnu kćerkicu Blue Ivy, jasno dala do znanja kako se trenutno kod nje nalazi na veoma 'skliskom' terenu.

Ovi napisi tračerskog magazina šokirali su obožavatelje slavnog, i jednog od najmoćnijih parova na svijetu. Dosad se ovakve informacije o njima nikad nisu pojavljivale.

32-godišnja Beyonce viđena je jučer kako ulazi u losangeleski studio, što znači da se vratila u SAD i nije više na australskoj turneji. No, Jay Z je još uvijek u Europi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene