Uživila se u ulogu

Jedna od najljepših Srpkinja ukrala pažnju na ulici, njezinom izgledu nije uspio odoljeti ni sedam godina mlađi nogometaš i bivša Realova zvijezda

Sofija Milošević Sofija Milošević Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Sofija Milošević - 1 Sofija Milošević - 2 Sofija Milošević - 3 Sofija Milošević - 4 Sofija Milošević - 5 Sofija Milošević - 6 Sofija Milošević Jelena Đoković i Sofija Milošević - 3 Jelena Karleuša, Milica Pavlović i Sofija Milošević - 2 Jelena Karleuša, Milica Pavlović i Sofija Milošević - 3 +10 Sofija Milošević Galerija

Sofija Milošević snimala je na ulicama Beograda kampanju za film "Barbie", a prikladnom odjevnom kombinacijom ukrala je svu pažnju prolaznika.

Srpska manekenka Sofija Milošević viđena je na ulicama Beograda i to dok je simala reklamnu kampanju za film "Barbie", a čini se da se u njezin lik i djelo savršeno uklopila.

32-godišnja Sofija za tu je prigodu imala ubučeni ružičasti kombinezin, a kombinaciju je začinila šiltericom, slušalicama i rolama, a na uzoru na Barbie nosila je i štitnike na rukama i koljenima. Tako je izgledala kao njezina originalna kopija, a uz nju je bio i kolega koji je utjelovio Kena.

Sofija je inače u sretnoj vezi s 25-godišnjim bivšim nogometašem Real Madrida Lukom Jovićem. Zajedno su tri godine, a svoju su ljubav isprva tajili od javnosti. Prije dvije godine zaručili su se na Cipru, a onda dobili i sina Alekseja. Sofiji je to bilo prvo dijete, dok njezin zaručnik ima dvogodišnjeg sina kojeg je dobio s bivšom djevojkom Anđelom.

Prije Luke Sofija je bila poznata i po vezama s nekoliko drugih srpskih nogometaša, a javnost ju smatra jednom od najljepših žena u nama susjednoj zemlji. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart i Kevin Trapp - 4 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 2 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 1 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 6 +25 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 5 Celebrity Poznati su po izjavi da vode ljubav čak pet puta dnevno, ali u jednom slučaju ona mu se ne smije ni približiti!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 1 Rita Ora - 4 +34 Rita Ora - 4 Celebrity Slavna Kosovarka objavila video s Đokovićem pa razbjesnila Srbe: "Novak je uvijek gospodin, a ti..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene