Zaručniku ne smeta

Iako u drugom planu, otela je svu pažnju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna Kolumbijka Sofia Vergara otišla je na kratak odmor sa zaručnikom Nickom Loebom. Zabilježila je nekoliko fotografija, te ih rado podijelila sa svojim obožavateljima.

40-godišnja glumica Sofia Vergara ljetne vrućine hladi na bazenu.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara Kakvi su vaši dojmovi? Serija za koju navijate da vam se beskrajno svidi, ali potencijalno odlična priča pada u drugi plan zbog naivne glume

U društvu sa zaručnikom Nickom Loebom, pokazala je svoju zavidnu liniju – njezina savršena stražnjica zabljesnula je na fotografiji. Iako u drugom planu, otela je svu pažnju!

'To što sam lijepa, to što imam obline, otvorilo mi je mnogo vrata. Bila bih nezahvalna da kažem da je to zbog mojeg talenta i pameti', rekla je nedavno Sofia. 'U biznisu sam već 20 godina, tako da mora biti i nešto više, a ne samo moji aduti'.

>> Sofia Vergara: 'Zahvalna sam na ovim grudima, izgled mi je otvorio mnoga vrata'

Svjesna onoga što ima, lijepa glumica obožava biti u centru pažnje. A izgleda kako ne smeta ni njezinom zaručniku, vlasniku franšize Onion Crunch, Nicku Loebu. Sofia je iskoristila vrijeme za odmor jer nakon toga počinje na novom projektu s Reese Whiterspoon za film 'Don't Mess with Texas'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene