Vidio je čitav svijet

Snimka iz spavaće sobe pogledana 15 milijuna puta - No, ona nije kriva?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Djevojka koja je nedavno snimila uspavanog Justina Biebera u Rio de Janeiru je Tatiana Neves Barbosa, poznatija kao Tati.

26-godišnja Brazilka  Tatiana Neves Barbosa poznata je po svojoj navici fotografiranja i objavljivanja fotki na Facebooku. Pa iako su svi navikli od nje očekivati svaki put nešto novo, nemalo su se iznenadili kad je na YouTubeu objavljen video na kojem pozira uz slavnog uspavanog 19-godišnjeg Justina Biebera.

Tati je model i bodybuilderica, a 2012 godine okitila se i titulom Miss Bikini. Njezinim natjecateljskim sklonostima može se pridodati i velika samouvjerenost barem sudeći po količini golišavih fotografija koje objavljuje na Facebooku. No, prema pisanju E! Onlinea, video kojeg je snimila s Bieberom nije objavila na YouTubeu.

Pogledaj i ovo showbuzz Preko 30 mil. pogleda VIDEO Snimka koja je obišla svijet - jeste li i vi među njima?

>> Procurila snimka iz spavaće sobe - je li to smjela učiniti?!

'Ne zna što da napravi. Poslala je snimku prijateljici i nije imala pojma da će osvanuti na YouTubeu. Sad se trudi obraniti od napada koji dolaze sa svih strana nakon što je snimka obišla čitav svijet', izjavio je izvor blizak Tati za E! Online.

I zaista, snimka je u samo tri dana pogledana više od 15 milijuna puta. Tati sigurno nije očekivala da će njezin čin vidjeti cijeli svijet i da će izazvati takvo zanimanje.



Podsjećamo, Justin se trenutno nalazi na turneji 'Believe' u sklopu koje je posjetio Brazil. Večer prije ove snimke odlučio je zabaviti se pa je pokupio 30 djevojaka iz noćnog kluba Zax u Rio de Janeirou i odveo ih kod sebe na party. Među njima je bila i Tati.

Djevojke su mogle ući samo nakon što predaju mobitele zaštitarima i potpišu ugovor o tajnosti informacija prema kojem su obvezne ne objavljivati bilo kakve snimke s partija.

No, Tati je ipak uspjela snimiti slavnog tinejdžera. Bieberov glasnogovornik još uvijek se nije oglasio o ovom događaju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene