premostili ih

Veličina nije bitna: Ovi slavni parovi ne obaziru se na razlike u centimetrima

Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: Profimedia) +0 Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: AFP) Galerija

Zvijezda "Igre prijestolja" Jason Momoa zaljubio se u Lisu Bonet kao dječak dok ju je gledao na televiziji, a viši je od nje 36 centimetara. Ipak, rekorder je njegov kolega Hafþór Júlíus Björnsson, koji je od supruge Kelsey Henson viši 48 centimetara.

Kristen Bell (39) poznata je po tinejdžerskoj seriji “Veronica Mars“, a muža, kolegu Daxa Sheparda (45) upoznala je 2007. na rođendanskoj zabavi. Ipak, nisu odmah kliknuli, nego su se počeli izlaziti tek nakon što su se ponovno slučajno sreli na hokejaškoj utakmici.

Pogledaj i ovo Shakira i Gerard Pique ''Ljudi ne znaju ni 10 posto...'' Godinu dana nakon prekida Pique je konačno rekao nešto o prekidu sa Shakirom, jednom rečenicom mnoge je zbunio

Kristen je visoka tek 155 centimetara, a Dax 188 centimetara. Glumački par vjenčao se 2013. kada je Kalifornija odobrila istospolne brakove. Imaju kćeri Deltu (5) i Lincoln (6).

Mary-Kate Olsen (33) proslavila se sa sestrom blizankom Ashley dok je imala samo šest mjeseci kada su skupa počele glumiti u seriji “Puna kuća“. Iako su dvojajčane blizanke, izgledaju identično, a snimile su puno filmovima kojima je bilo u fokusu to što su blizanke. Mary-Kate, koja je sa sestrom glumu zamijenila modnim dizajnom, od 2015. je u braku s bankarom Olivierom Sarkozyjem (50), bratom bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja (65).

Mary-Kate visoka je tek 157 centimetara, a Olivier 190 centimetara. Paru ne smeta ni razlika u visini ni u godinama, a Olsen je svojedobno istaknula da je jako sretna. “Sve nam nekako prirodno i lako ide. Imam muža, pomajka sam njegovoj djeci i uživamo“, istaknula je.

Lisa Bonet (52) počela je kao tinejdžerka glumiti u seriji “Cosbyjev show“, a tada se kao osmogodišnjak zaljubio u nju njezin muž Jason Momoa (40). Naime, to je Momoa, zvijezda “Igre prijestolja“ ispričao u jednom intervjuu.

“Supruzi sam to priznao tek kad smo se vjenčali i dobili dvoje djece. Nisam htio da misli da sam ju uhodio kako bismo bili skupa i da misli da sam čudan“, rekao je. Uz godine, supružnici su specifični i po visini. Lisa je visoka 157 centimetara, a Jason 193 centimetra.
Inače, Lisa iz braka s pjevačem Lennyjem Kravitzom (55) ima kćer, glumicu Zoe Kravitz (31).

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me and my QUEENS

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

Producent, komičar i glumac Sacha Baron Cohen (48) poznat je po svojim izmišljenim, satiričnim likovima Ali G-ju, Boratu, Bruni i generalu Aladeenu. Cohen je suprugu Islu Fisher (44) upoznao 2002. na zabavi u Sydneyju, a zaručili su se dvije godine kasnije na židovskoj ceremoniji u Parizu.

Glumica se preobratila na židovstvo i vjenčali su se u ožujku 2010. “Zbog njega bih učinila sve, preobratila se na bilo koju religiju, kako bismo se ujedinili u braku. Imamo zajedničku budućnost i religija mi je iza ljubavi koju osjećam prema njemu“, rekla je Isla, kojoj je trebalo tri godine učenja da postane Židovka. Supružnici imaju kćeri Olive (13) i Elulu (9) te sina Montgomeryja (5). Inače, Isla je visoka 160 centimetara, a Sacha 191.

Pjevačica Shakira (43) i nogometaš Gerard Pique (33) upoznali su se dok je ona snimala spot za pjesmu “Waka Waka“ za Svjetsko nogometno prvenstvo u Južnoafričkoj Repulici. Naime, Pique je bio jedna od zvijezda u glazbenom videu.

Gerard se dok je trajalo prvenstvo javio Shakiri porukom i uskoro su započeli vezu. Inače, pjevačica je visoka 157 centimetara, a nogometaš 194 centimetra. Par ima sinove Sashu (5) i Milana (7). Shakira često ističe da se ne namjeravaju vjenčati. “Brak me plaši i ne želim da me gleda samo kao suprugu“, ispričala je.

Islanđanin Hafþór Júlíus Björnsson (31), koji je najpoznatiji po ulozi The Mountaina u seriji “Igra prijestolja“, visok je čak 206 centimetara. Glumac je 2018. oženio trenericu fitnesa Kelsey Henson (29), koja je visoka 158 centimetara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wow myself and @kelc33 both look tiny 😂😅

A post shared by Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) on

Hafþór i Kelsey često na društvenim mrežama objavljuju zajedničke fotografije, a njihovi pratitelji zbijaju šale na račun njihove razlike u visini. Ispituju trenericu stvari poput kako se uopće uspije poljubiti s mužem, no ona strpljivo odgovara na sve. “On se sagne, a ja stanem na prste. Ili jednostavno kažem fućkaš sve i tražim ga da me podigne“, istaknula je Kelsey.

Par se upoznao u rujnu 2017. kada je trenerica fitnesa prišla glumcu u restoranu i zatražila ga autogram. Odmah su se svidjeli jedno drugome.

Još jedna zvijezda “Igre prijestolja“ privlači pozornost svojom visinom. Riječ je o glumcu Peteru Dinklagu (51), koji je visok 132 centimetra. Kaže da mu je to nekada smetalo, no s vremenom se naviknuo.

“Kada sam bio mlađi, to me je pogađalo. Kao adolescent bio sam veoma ogorčen i ljut, nepristupačan. Ali kako ste stariji, uviđate da treba zapravo imati smisla za humor. Samo znate da to nije vaš problem, njihov je“, objasnio je glumac.

Dinklage je od 2005. u braku s glumicom i ravnateljicom kazališta Ericom Schmidt (45), koja je visoka 168 centimetara, te imaju dvije kćeri čija imena nisu poznata javnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me and My Valentine! Instagram vs. Reality ❤️

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Zvijezda komedije “Plavuša s Harvarda“ i serije “Male laži“ Reese Witherspoon (43) od 2011. je u braku s Jimom Tothom (50), agentom za talente. Jim je visok 185 centimetara, čak 29 centimetara više nego Reese.

Glumica je svojedobno ispričala kako su ju na početku karijere kritizirali jer je sitna. “Kad sam tek došla u Los Angeles, govorili su mi da ne odgovaram za uloge jer nisam dovoljno visoka, nisam dovoljno lijepa, nisam dovoljno pametna. No nisam marila za njihova mišljenja jer sam tvrdoglava“, istaknula je Witherspoon.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene