wow!

Zlatna olimpijka medalju može dobiti i za isklesanu figuru koju redovito pokazuje na fotkama

Lindsay Vonn (Foto: Getty Images) Lindsay Vonn (Foto: Getty Images) getty images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsay Vonn (Foto: Getty Images) Lindsey Vonn (Foto: AFP) Lindsey Vonn (Foto: AFP) Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) +0 Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Galerija

35-godišnja umirovljena skijašica dobitnica je zlatne medalje na Olimpijskim igrama, a posljednjih dana pažnju plijeni isklesanom figurom.

Američka skijašica Lindsey Vonn na glasu je kao jedna od najljepših u svojoj industriji, a sportašica i u karanteni održava formu. Na Instagramu je objavila fotografiju kojom je istaknula vitku figuru na kojoj joj mnogi zavide, a pozirala je uz bazen u kupaćem kostimu.

Pogledaj i ovo Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) spremna za novu ljubav Uhvaćena s misterioznim muškarcem nakon iznenadnog raskida zaruka, a poglede je privlačio i njezin seksi stajling

"Zalasci sunca i mokri psi. Moje najdraže", napisala je lijepa sportašica u opisu fotografije te je dobila brojne komplimente na račun svoga izgleda.

35-godišnja umirovljena skijašica dobitnica je zlatne medalje na Olimpijskim igrama, a kao i brojni njezini sunarodnjaci, vrijeme karantene provodi uz bazen svoje vile u Los Angelesu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunsets and wet dogs. My favorite

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on

Vonn živi sa svojim zaručnikom P.K. Subbanom, igračem hokeja na ledu. Par se upoznao 2017. godine, a tada su se počeli i viđati, dok je Lindsey od 2007. do 2013. godine bila udana za Thomasa Vonna.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) +0 Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Celebrity Divna vijest za Izabel i Matea Kovačića: Ostvarila im se želja, krajem ljeta postat će roditelji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene