Čekaju prvo dijete

Divna vijest za Izabel i Matea Kovačića: Ostvarila im se želja, krajem ljeta postat će roditelji!

Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) +0 Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Galerija

Izabel i Mateo vjenčali su se 2017. godine u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant.

Domaći nogometni reprezentativac Mateo Kovačić i njegova lijepa supruga Izabel čekaju svoje prvo dijete.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Kako piše Story, prinova bi na svijet trebalo stići krajem ljeta.

Izabel i Mateo vjenčali su se 2017. godine u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant. Upravo će ondje navodno i krstiti svoje dijete.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my person and i

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Lijepa supruga našeg reprezentativca svakom objavom na društvenim mrežama ukrade svu pažnju, a često objavljuje detalje iz njihova privatnog života.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) +5 Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) Celebrity Lijepa glumica ostavila supruga s kojim je bila od 18. godine, sve je potvrdio on sam i otkrio što je ovoga puta pošlo po zlu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene