Ma nitko kao on!

U uskoj kombinaciji i s osmijehom od uha do uha uljepšao nam je dan: ''I malo jača žena voli biti lijepo uređena''

Siniša Ružić - 2 Siniša Ružić - 2 Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša Ružić - 2 Siniša Ružić - 4 Siniša Ružić - 7 Siniša Ružić - 6 Siniša Ružić - 5 Siniša Ružić - 3 Siniša Ružić - 1 +0 TLZP: Siniša Ružić kao Emilija Kokić Galerija

Siniša Ružić na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira kao Emilija Kokić u showu "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem nam je donio atmosferu starih dance hitova.

Naš uspješni glumac Siniša Ružić već nam je nekoliko puta pokazao da mu transformacije u nježniji spol ne predstavljaju nikakav problem u showu "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem je među posljednjima uskočio u ulogu pjevačice Emilije Kokić.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Siniša nas je svojim nastupom vratio u neka prošla vremena i Emilijinim hitom "Javi se" donio pravu dance-atmosferu u naše domove. Siniša je jednu od fotografija s pozornice objavio i na svom Instagramu, na kojoj pozira s osmijehom od uha do uha i uređen od glave do pete.

"I malo jača žena voli biti lijepo uređena i zato hvala Tvoje lice zvuči poznato", napisao je Siniša i zahvalio cijelom timu profesionalaca koji su radili na njegovoj transformaciji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siniša Ružić (@sinisa.ruzic)

Siniša je u takvom izdanju zabavio gledatelje pred malim ekranima, ali i žiri u studiju, koji je čak zažmirio na neke sitne greške. 

"Užasno zabavno, greške su potpuno nebitne, ovo mi je uljepšalo dan", poručio mu je Igor Mešin. 

Goran Navojec mu je čak zahvalio na nastupu.

"Sinke, tebi hvala, ti si odradio vrhunski posao", zaključio je. 

Indira Levak priznala je kako joj je on jedan od najzabavnijih kandidata s kojim na pozornici nikada nije dosadno. 

"Čovječe, s tobom nikad dosadno, Mario i on ruku pod ruku. Jako me zabavljate. Ako Emilija gleda, reći će da je ovo ludo", zaključila je Indira.

Siniša je od Nives Celzijus dobio same pohvale jer prema njezinu mišljenju ovo nije bio nimalo lak zadatak za njega. 

"Ovo je bio zahtjevan zadatak. Jedan korpulentan, markantan muškarac mora postići umiljatu energiju. Ti si zaista nevjerojatno uspio postići tu njezinu slatkoću, bio si presladak", poručila mu je Nives.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene