"Božjih i naših sedam"

Simona Mijoković objavila rijetku fotku sa suprugom i uputila mu lijepe riječi, a za to je imala poseban povod

Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković/Facebook 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković - 1 Simona Mijokovic (Foto: Facebook) Simona Mijoković (FOTO: Facebook) - 2 Simona Mijoković (FOTO: Facebook) +15 Simona Mijoković (FOTO: Facebook) - 1 Galerija

Simona i Stanislav Mijoković slave sedmu godišnjicu braka, a ona mu je posvetila i emotivnu čestitku na društvenim mrežama.

Simona Mijoković i njezin suprug Stanislav slave sedmu godišnjicu braka, a ona mu je tim povodom posvetila dirljivu čestitku na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Simona Mijokovic (Foto: Facebook) Našla je mir Iz pakla su ju izvukli vjera i suprug Stanislav: Simona Mijoković rodila treće dijete i dala mu prelijepo ime

"Božjih i naših 7. Da još više evanđeoski vjerujemo, da opraštamo 70 x 7, da ljubimo 70 x 7, da se darujemo jedno drugome 70 x 7. Kao i prvoga dana i sve dane života našega uz tebe; u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti. Volim te, ljubljeni moj mužu, i naših, uz moju Gabi, četiri savršena dara od Oca: Joshua, Amalia, Zvjezdana i Michael. Mirna, radosna, blagoslovljena i nadasve neka bude sveta, milošću Božjom 7. godišnjica braka. 21. 5. 2016. - 21. 5. 2023." napisala je 38-godišnja Simona uz fotografiju na kojoj pozira sa Stanislavom i tortom u ruci.

Simona je u ožujku ove godine rodila peto dijete, sina kojemu je dala ime Michael, a nedavno je progovorila o njegovim zdravstvenim problemima. U podužoj objavi na svojem profilu na Facebooku otkrila je da je dječak od rođenja nosio monitor koji je pratio rad njegova srca i pluća.

Simone se i danas mnogi sjećaju kao supruge Ante Gotovca, s kojim je svojevremeno žarila i palila domaćim medijskim prostorom, no posljednjih desetak godina živi potpuno drugačije, u molitvi i obiteljskoj idili sa suprugom Stanislavom i njihovom djecom u Austriji. S Gotovcem je jedino još veže njihova kći Gabriela, kojoj je danas već 17 godina.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 +25 Lidija Bačić - 1 Celebrity Lidija Bačić pokazala sve atribute u haljini koja nije mogla biti kraća: "Dečki u prvim redovima na aparatima"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 3 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 2 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 1 +22 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 3 Celebrity Slavni milijarder kleknuo je pred ženu s kojom se godinama krio pred svima, ona je već pokazala i poveći dijamant na ruci

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene