Dugo je nije bilo

Lijepa glumica nakon tri ljubavna kraha izgleda bolje nego ikad, a novu priliku za ljubav dala je 15 godina mlađem frajeru!

Sienna Miller i Oli Green Sienna Miller i Oli Green Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Sienna Miller - 2 Sienna Miller - 1 Sienna Miller - 3 Sienna Miller i Oli Green Sienna Miller (Foto: Getty Images) Sienna Miller (Foto: Getty Images) Sienna Miller (Foto: Profimedia) Sienna Miller (Foto: Profimedia) Sienna Miller (Foto: Profimedia) Sienna Miller (Foto: Profimedia) +7 Sienna Miller (Foto: Getty Images) Galerija

Sienna Miller oduševila ulogom u seriji "Anatomija jednog skandala" u kojoj glumi s Rupertom Friendom.

Britanska glumica Sienna Miller ovih je dana u centru pozornosti i to zahvaljujući novoj hit-seriji "Anatomija jednog skandala" u kojoj uz Ruperta Frienda glumi glavnu ulogu.

Pogledaj i ovo Sienna Miller (Foto: Getty Images) Zvali je kraljicom skandala Prije par mjeseci raskinula je već treće zaruke, a sad ponosno pokazuje novog dečka, ali i neke svoje sitne nesavršenosti

40-godišnjoj Sienni je to prvo pojavljivanje na malim ekranima nakon dugo vremena, a pozitivne reakcije gledatelja svjedoče da im je poprilično nedostajala. Posljednjih godina najveću je pažnju plijenila ljubavnim životom i raskidima zaruka. Trenutačno ljubi 15 godina mlađeg manekena Olija Greena s kojim je vezu potvrdila u veljači ove godine, a prije njega povezivali su je s dugogodišnjim prijateljem Archiejem Keswiskom.

Glumica je nedavno prvi put progovorila o raskidu zaruka s Lucasom Zwirnerom i pri tome nije krila kako se osjeća.

"Očito je da imam puno iskustva kada su ovakve situacije u pitanju. Tabloidi odmah sve objave i pojedinci nemaju nikakvu moć nad time. Bilo tko može napisati bilo što i to je prava ludnica. Suočila sam se s javnim prekidom. Nisam nikada bila netko tko sanja o vjenčanju. Bila sam zaručena nekoliko puta, no nikada u braku. Svakako, bolje sam prošla ovako nego da sam se rastajala triput", izjavila je za časopis DuJour.

Prije Lucasa bila je zaručena s Judeom Lawom i Tomom Sturridgeom, s kojim je 2012. godine dobila kćer Marlowe.

U intervjuu koji je prije nekoliko godina dala za Harper's Bazaar Sienna je progovorila o odnosu s Tomom, s kojim je prekinula davnih dana.

"Još uvijek se volimo. Ne živimo zajedno stalno, ali provodimo puno vremena zajedno, idemo na odmore jer za našu je kćer sjajno da ima dvoje roditelja koji se vole i prijatelji su. On mi je definitivno najbolji prijatelj na cijelom svijetu", izjavila je tada Sienna.

No ipak, njezina najpoznatija veza bila je s markantnim kolegom Judeom Lawom, s kojim se mirila i prekidala nekoliko puta. Oprostila mu je čak bila i prevaru s dadiljom za koju je saznala iz medija, a pokazalo se i da je ona u to vrijeme njemu iza leđa mutila s kolegom Danielom Craigom.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sprovod Toma Parkera Sprovod Toma Parkera Sprovod Toma Parkera Sprovod Toma Parkera +3 Sprovod Toma Parkera Celebrity Stotine obožavatelja ispratile popularnog pjevača na posljednji počinak, neutješna supruga se emotivnim govorom oprostila od njega

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 ASAP Rocky i Rihanna Celebrity Novi šok za trudnu Rihannu: ASAP Rocky uhićen pri izlasku iz privatnog aviona zbog navoda da je upucao čovjeka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene