Ispisala je povijest

Ovu ljepoticu je u dva dana zapratilo više od pola milijuna ljudi, kad vidite fotografije koje dijeli bit će vam jasno i zašto!

Sheynnis Palacios Sheynnis Palacios Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sheynnis Palacios - 26 Sheynnis Palacios - 25 Sheynnis Palacios - 21 Sheynnis Palacios - 20 Sheynnis Palacios - 23 Sheynnis Palacios - 22 Sheynnis Palacios - 24 Sheynnis Palacios - 19 Sheynnis Palacios - 18 Sheynnis Palacios - 17 +22 Sheynnis Palacios - 16 Galerija

Nova Miss Universe svijeta Sheynnis Palacios u samo dva dana dobila je više od pola milijuna pratitelja na Instagramu i ta brojka raste iz sata u sat.

Sheynnis Palacios iz Nikaragve ovih je dana izabrana za Miss Universe svijeta 2023. i time je ispisala povijest svoje zemlje kao njena prva stanovnica kojoj je to pošlo za rukom.

Lijepa Sheynnis ima samo 23 godine, a njezina je popularnost ovih dana vrtoglavo skočila, a tome najbolje svjedoči njezin profil na Instagramu. Naime, prije i za vrijeme natjecanja imala je 600 tisuća pratitelja, dok se ta brojka popela na trenutačnih 1,2 milijuna.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sheynnis Palacios (@sheynnispalacios_of)

Među posljednjim objavama koje je podijelila su upravo one s izbora za Miss, a posebnu pažnju privukla je izdanjima u bikinijima, ali i slatkim trenucima iz privatnog života koje također dijeli.

Sheynnis je primila krunu iz ruku prošlogodišnje pobjednice, Amerikanke R'Bonney Gabriel, Miss Universe 2022. godine.
Najljepša žena svijeta, izabrana među 83 natjecateljice, ocijenila je da su zahvalnost i poniznost njezine najbolje osobine. Naglasila je važnost jednakosti plaća između žena i muškaraca "u bilo kojoj domeni" i ustvrdila da "za žene nema granica".

Predstavnica Hrvatske bila je 23-godišnja Andrea Erjavec iz Perušića, koja se nije plasirala u Top 20, a sljedeći izbor za Miss Universe bit će održan u Meksiku.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom i kćeri Janom Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom i kćeri Janom Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom i kćeri Janom +19 Vanna u šetnji s unučicom - 1 Celebrity Pogledajte kako izgleda sin pjevačice Vanne, dugo se nije pojavio u javnosti, a ove je godine postao otac!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tanja Jovanović - 1 Tanja Jovanović - 4 Tanja Jovanović - 1 Tanja Jovanović - 4 +26 Tanja Jovanović - 5 Nekad i sad Sjećate se Tanje Jovanović? Bila je zvijezda domaćih realityja, a ljubav prema kamerama i danas ju veže, evo čime se bavi!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene