najljepša žena svijeta

Ovo je nova Miss Universe, a evo kako je na izboru prošla predstavnica Hrvatske Andrea!

Sheynnis Palacios - 3 Sheynnis Palacios - 3 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sheynnis Palacios - 1 Sheynnis Palacios - 2 Sheynnis Palacios - 3 Sheynnis Palacios - 4 Sheynnis Palacios - 5 Sheynnis Palacios - 6 Andrea Erjavec Andrea Erjavec - 5 Andrea Erjavec - 2 Andrea Erjavec - 3 +19 Andrea Erjavec - 1 Galerija

Miss Universe 2023. je predstavnica Nikaragve Sheynnis Palacios, a Hrvatsku je predstavljala Andrea Erjavec iz Perušića.

Predstavnica Nikaragve Sheynnis Palacios izabrana je u subotu za najljepšu ženu svijeta na 72. natjecanju za Miss Universe u Salvadoru na kojem su prvi put sudjelovale i žene majke te dvije transrodne kandidatkinje.

To je prva pobjeda predstavnice Nikaragve. Za prvu pratiteljicu izabrana je predstavnica Tajlanda, a za drugu pratilju Australka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miss Universe (@missuniverse)

Sheynnis Palacios (23), primila je krunu iz ruku prošlogodišnje pobjednice, Amerikanke R'Bonney Gabriel, Miss Universe 2022.

Najljepša žena svijeta, izabrana među 83 natjecateljice, ocijenila je da su zahvalnost i poniznost njezine najbolje osobine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miss Universe (@missuniverse)

Naglasila je važnost jednakosti plaća između žena i muškaraca "u bilo kojoj domeni" i ustvrdila da "za žene nema granica".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miss Universe (@missuniverse)

Kolumbijka Maria Camila Avella (28), i Michelle Cohn iz Gvatemale prve su dvije majke koje su sudjelovale na natjecanju čiji su organizatori željeli da natjecanje bude otvorenije. Prva majka uspjela se probiti među pet finalistica.

Predstavnica Portugala, Marina Machete, prva je transrodna žena, a Nepalka Jane Garret, prva je žena čije su obline veće od uobičajenih za Miss Universe i obje su prošle u krug među 20 natjecateljica.

Predstavnica Hrvatske bila je 23-godišnja Andrea Erjavec iz Perušića, koja se nije plasirala u Top 20.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miss Universe Croatia Org (@missuniversecroatiaorg)

Sljedeći izbor za Miss Universe održat će se u Meksiku.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Radeljak Lana Radeljak Lana Radeljak Anja Šovagović i Lana Radeljak - 1 +7 Lana Radeljak Celebrity Kći Ene Begović inače skriva privatni život, no sada se pohvalila lijepim novostima: "Sretna sam što ovo mogu podijeliti s vama!"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel i Mateo Kovačić Izabel i Mateo Kovačić Izabel i Mateo Kovačić Mateo i Izabel Kovačić - 4 +23 Mateo i Izabel Kovačić - 10 Nekad i sad Pogledajte kako su Mateo i Izabel Kovačić izgledali prije 13 godina, na njemu ćete odmah uočiti jednu promjenu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene