Alcatraz

Seve: 'Molila sam policiju da me kazne'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je objavila novi singl 'Alcatraz' koji će biti na njezinom novom albumu.

Severinina pjesma 'Alcatraz' u nepunih 24 sata poslušana je preko 350 tisuća puta na Youtubeu. Novi singl koji će biti na njezinom 13. albumu objavila je u ponedjeljak u 11 sati i od tada izgleda svi slušaju samo njezinu novu baladu.

Pogledaj i ovo Severina Sretna je Severina se stisnula u zagrljaj sebi dragog muškarca, kod njega je provela posljednjih nekoliko dana: ''Toliko radosti na tim slikama…''

Severina ostavila bez daha u novom spotu!


Ova pjesma mogla bi oboriti rekord u broju klikova ukoliko oni nastave rasti ovom brzinom. Njezina najslušanija pjesma na Youtubeu je 'Italiana' koja ima preko 25 milijuna klikova.

Severina je u 'Glazbeni show Dalibora Petka' došla promovirati novu pjesmu Alcatraz, za koju je tekst i glazbu napisao Miloš Roganović.

'Poslala mi je poruku da želi pjesmu koja je himna ljubavi, zato je Alcatraz pjesma o onima koji ne žele odustati od ljubavi' – rekao je Miloš otkrivši da je pjevačica željela pjesmu nazvati Kraj, ali on se odlučio za upečatljiviji naslov.

Na pitanje što će sa štakama kad ozdravi Severina je rekla: 'Kako to misliš? Pa ja sam ko Svjetsko prvenstvo, svake četiri godine lomim nogu!'

Seve je također priznala kako je jednom molila policiju da je kazne jer nije bila vezana.

Alcatraz je uvertira u novi Severinin album za koji već ima osam odabranih pjesama.

'Sve pjesme birane su po mom guštu i svjetonazoru. Sljedeću pjesmu objavit ću krajem četvrtog mjeseca, a nakon toga jednu prije ljeta. Dugo ću ih slušati pa se bojim da ih se ne preslušam', rekla je Severina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene