Koliko emocija

Tužna Severina poslala važnu poruku i priznala čega se najviše uplašila nakon potresa

Severina, Koncert Želim život Severina, Koncert Želim život PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina, Koncert Želim život Galerija

Severina je na društvenim mrežama pozvala sve da pomognu ljudima čiji su domovi i obitelji nastradili u potresu u Petrinji.

Brojni poznati Hrvati oglasili su se na društvenim mrežama nakon strašnog potresa koji je zadesio središnju Hrvatsku i nanio veliku štetu gradu Petrinji i njegovoj okolici.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Neki su podijelili snimke nastale u samom trenutku potresa, a neki svoje osjećaje i šok nakon njega. Među njima je i Severina, koja je priznala kako se uplašila za drage ljude.

"Mi smo se straha nauživali. Užas, a potom strah za svoje. Zatim je uslijedila tuga za izgubljenim životima, a onda ponos na cijelu Hrvatsku pa na regiju... Emocije su to koje smo proživjeli kroz dan. Pomoć možete uplatiti na račun @solidarna.foundation, inicijativa 'Ljudi za ljude' prikuplja deke, madrace, grijalice i druge potrepštine. U Splitu prikuplja Torcida. Donirati se može i putem Hrvatskog crvenog križa", apelirala je pjevačica.

U komentarima su joj se javili brojni obožavatelji koji su ostali u jednakom šoku i strahu kao i ona. 

"Ne ponovilo se više nikad nigdje", "Banja Luka je uz vas", "Molimo za Hrvatsku na Kosovu", "Samo budite jaki, Seve", "Molimo za sve", "Najteže borbe najjači vode", "Svaka čast", "Tuga", "Moje misli su uz sve vas koji prolazite ovaj pakao, topli pozdrav iz Švedske", "Neka se zemlja smiri i svi nađu svoje najmilije", samo su neki od tisuće komentara koje je dobila.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić (FOTO: Instagram) Mario Valentić (FOTO: Instagram) Mario Valentić - 3 Mario Valentić - 4 +1 Mario Valentić (FOTO: Instagram) Celebrity Mario Valentić podijelio snimku i fotografije iz kuće u rodnoj mu Petrinji: "Hvala svima na pomoći"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene