igora ni ne spominje

Dok se svi pitaju što se događa s njenim brakom, Severina šeće Zagrebom nasmijana i plijeni pažnju u kožnom izdanju

Severina Severina Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina +0 Severina - 3 Galerija

Severina je na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira u centru Zagreba u kožnom kompletu.

Nakon što je siječanj provela u rodnom Splitu, Severina Kojić (48) je na svom Instagramu otkrila da se vratila u Zagreb.

Pogledaj i ovo Severina Lijepo se provela Severina objavila fotke s proslave svog rođendana, pogledajte što ju je vratilo u djetinjstvo: "Ima li ljepšeg osjećaja?"

Pjevačica se pohvalila svojom odjevnom kombinacijom za šetnju gradom, a u ovom je izdanju sigurno bila pravi mamac za poglede.

"Nebo je žuto, a sunce je blu", napisala je u opisu fotki na kojima pozira u plavom kožnom kompletu s kratkom jaknom i hlačama na trapez. Outfit je upotpunila i zelenom torbicom marke Gucci te šarenim štiklama, a svojim stajlingom je oduševila pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Predivna kombinacija", "Sjajna, kao i uvijek", "Kraljica mode", samo su neki od komplimenata koje je Seve dobila za svoj izgled na fotkama, a mnoge žene je zanimalo i gdje je kupila cipele. Objava je i u samo par sati skupila preko 27 tisuća lajkova.

I dok Seve nasmijana šeće Zagrebom, mnogi se i dalje pitaju što se događa s njezinim i Igorovim brakom. Par već dugo nije viđen u javnosti zajedno, a nedavno su izbrisali i zajedničke fotografije s Instagrama čime su dodatno rasplamsali glasine o razvodu. Oboje o svemu i dalje šute, a najnovije informacije o njihovom odnosu pružio je Igorov otac Dragan Kojić Keba.

"Kad me već pitate za Severinu i Igora, pojma nemam što se u njihovu braku događa, ne pričam s njima! Niti se trebam miješati u te stvari. Ne čujem se često sa sinom jer on ima puno obveza pa često nije kod kuće. Ne znam što je sa Severinom, nismo o tome razgovarali. Ona je već dugo u Hrvatskoj, ne znam planira li dolaziti u skorije vrijeme, ali to je njezina stvar", rekao je Keba za srpski Telegraf u prosincu prošle godine.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans (Foto: Profimedia) +0 Luke Evans (Foto: Profimedia) Celebrity Uhvaćen s novim frajerom ni mjesec dana nakon prekida duge veze, poglede su mamili isklesanim torzima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene