samo prijatelj ili nešto više?

Uhvaćen s novim frajerom ni mjesec dana nakon prekida duge veze, poglede su mamili isklesanim torzima

Luke Evans (Foto: Profimedia) Luke Evans (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans (Foto: Profimedia) +0 Luke Evans (Foto: Profimedia) Galerija

Luke Evans snimljen je u društvu nepoznatog muškarca s kojim je uživao na plaži u Sydneyju.

Glumac Luke Evans (41) početkom godine potvrdio je da je prekinuo s nogometašem Rafaelom Olarraom, s kojim je bio u vezi od ljeta 2019. godine, a čini se da mu je već pronašao zamjenu.

Paparazzi su ga ulovili u društvu misterioznog muškarca s kojim je uživao na poznatoj plaži Bondi Beach u Sydneyju. 

Glumac i njegov prijatelj, koji mu je možda i novi dečko, do plaže su se dovezli na motoru, a poglede su plijenili i svojim golim i isklesanim torzima.

Zgodni glumac, kojeg najviše pamtimo po ulozi u filmu "Ljepotica i zvijer", pokazao je i svoju novu tetovažu ptičice na desnom bedru, a još bolji pogled na nju pružio je kada se na plaži skinuo u žute kupaće gaće koje možete vidjeti na fotkama koje je objavio Daily Mail.

Iako je rođeni Velšanin, Evans već mjesecima zbog posla boravi u Australiji, gdje mu je do prekida društvo pravio i bivši dečko. Trenutačno snima film "Nine Perfect Strangers", u kojem glumi s Nicole Kidman i koji bi u kina trebao stići ove godine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene