Imala je povod

Emotivna Severina uputila prekrasne riječi važnoj osobi u životu: "21 godinu s moje lijeve strane srca"

Severina Severina Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković - 6 Alenka Milano (Foto: Dnevnik.hr) Severina - 5 Severina Severina Severina - 3 Severina - 4 Severina Severina Vučković - 3 Severina +19 Severina Galerija

Severina je na Instagramu objavila video kojim je čestitala rođendan glazbenici Alenki Milano, koja je već 21 godinu prateći vokal na njezinim koncertima.

Pjevačica Severina Vučković ne propušta obilježiti važne trenutke u životima svojih najbližih, pa je tako sada na Instagramu čestitala rođendan glazbenici Alenki Milano, koja joj već 21 godinu prateći vokal na njezinim koncertima.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Severina je Alenki čestitala uz video sa svojeg zadnjeg koncerta koji je održala u Poreču, u kojem zajedno pjevaju pjesmu "Lutka" grupe S.A.R.S.

"21 godinu je s moje live strane srca... Ne bi mogla zamislit nijedan koncert bez nje... Sretan rođendan mojoj plavoj lutkici, magistri glazbe, mami, prijateljici i čudu od žene. Volim te mila moja do neba i sretan ti, najsretniji rođendanko", napisala je Severina, a čestitkama su se pridružili i njezini pratitelji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Alenkin glas možemo čuti i u pjesmama gotovo svih domaćih glazbenika.

"Ne znam pjevača ili pjevačicu za kojeg nisam radila, za kojeg nisam pjevala", ispričala je jednom prilikom za IN Magazin Alenka koja inače radi i kao profesorica u glazbenoj školi u Imotskom, a predavala je i na Glazbenoj akademiji u Mostaru.

Osim sa Severinom, nastupala je i s Grašom, Danijelom, Mineom, grupom Magazin, a posebne uspomene vežu je uz koncerte s Oliverom.

"Pokojni Oliver. S njim sam surađivala godinama, s njim sam čak i snimala u studiju dugo godina, odlazila i u Milano snimati onaj predivni album Trag u beskraju. Puno koncerata odradila s njime, Olympia mi je ostala u posebnom sjećanju", otkrila je.

Inače, iza Severine je težak period jer ju je njezina sestra Marijana Vučković Popović prijavila zbog fizičkog nasilja do kojeg je navodno došlo u domu njihove majke, a policija je zatim privela pjevačicu na zagrebačkom aerodromu, no puštena je na slobodu nakon što je dala izjavu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Rowland - 12 Kelly Rowland - 13 Kelly Rowland - 14 Kelly Rowland - 15 +15 Kelly Rowland - 11 Celebrity Bivšu članicu benda koji je nekad žario i palio dugo nismo vidjeli, zanosnu figuru izložila je na plaži

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nela Đinđić i Marko Kutlić - 10 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 7 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 9 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 11 +22 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 12 Celebrity Još jedan ljetni prekid poznatog domaćeg para: ''Tražili smo mir i harmoniju, čini se da ju nismo pronašli...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene