Potpuno nerealni

Šest omiljenih 'Prijatelja' ukupno je imalo čak 135 partnera!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Prijatelji' su još uvijk jedna od najomiljenijih TV serija, a svako malo izađe neki novi zanimljivi detalj.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston i Matthew Perry - 4 potpuno shrvana Smrt Matthewa Perryja najteže je pala ovoj Prijateljici, drugi je to veliki gubitak za nju u kratkom razdoblju!

Prema pisanju britanskih medija, šest likova iz hit serije 'Prijatelji' imalo je oko 135 seksualnih partnera tijekom deset sezona legendarnog sitcoma.

Njihova iskustva daleko su od stvarnog života jer je američki prosjek seksualnih partnera ipak znatno manji. Prema Kinsey institutu za istraživanje seksualnosti, spola i reprodukcije, prosječan Amerikanac između 30 i 44 godine života ima od šest do osam seksualnih partnera u životu.

Chandler je u prosjeku imao seks s 10.5 žena, a razlika je još uočljivija kod žena. Studija iz 2005. godine pokazala je kako je državni prosjek kod žena u istoj toj dobi pokazao da imaju četiri seksualna partnera. Monica, Rachel i Phoebe u prosjeku su svaka posebno imale 14.5, 15.5 i 32.5 muškaraca. Joey Tribbiani imao je daleko najviše partnerica s konačnom ocjenom od 51.5 žena, dok je Ross imao 14 partnerica.

>> 'Prijatelji' kakve ne poznajete: Otkriveni nepoznati detalji!

U seriji su njihove poznate partnere utjelovili mnogi poznati glumci: Bruce Willis, Tate Donovan, Alec Baldwin, Sean Penn, Charlie Sheen, Ben Stiller, Brad Pitt, Julia Roberts, Reese Witherspoon, Brooke Sheelds, Susan Sarandon, Elle McPherson, Kristen Davis… i mnogi drugi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene