Zapelo im za oko

''Tko joj je to učinio?'': Selena Gomez na udaru užasnutih fanova, nisu nimalo impresionirani viđenim

Selena Gomez (Foto: Getty Images) Selena Gomez (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez (Foto: Getty Images) Selena Gomez (Foto: Getty Images) Selena Gomez (Foto: Getty Images) Selena Gomez (Foto: Getty Images) +0 Selena Gomez (Foto: Getty Images) Galerija

Rihanna i Jared Leto nisu jedini koji su ukrali pažnju na Met Gali 2018. Korisnici društvenih mreža okomili su se i na Selenu Gomez te tvrde da su vizažisti pretjerali sa šminkom.

Ako je nešto sigurno, onda je to da će se o ovogodišnjoj Met Gali pričati još danima. Naime, osim Jareda Leta i Rihanne koji su svojim kostimima s obzirom na temu večeri aludirali na Papu i Isusa, na udaru kritika komentatora s društvenih mreža našla se i Selena Gomez.

Pogledaj i ovo Jared Leto (Foto: Getty Images) Aludirali na Papu i Isusa Je li ovo najkontroverznija Met Gala dosad? Pogledajte kostime Rihanne i Jareda Leta pa procijenite

Selena Gomez (Foto: Getty Images) Selena Gomez (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Pjevačica i glumica svojim je lookom u bijeloj haljini odala počast biblijskoj kraljici Ester, a dok su se mnogi divili njezinu modnom odabiru, većini se nije svidjela njezina šminka jer smatraju da su vizažisti koji su je uređivali pretjerali s bronzerom.

''Tko je to učinio Seleni'', pitali su se, a bilo je i onih koji su njezinu pojavu usporedili sa scenom kada Ross iz prijatelja pretjera s odlaskom u solarij.

Tijekom večeri Selena se družila i pozirala s kolegicama Kylie Jenner i Gigi Hadid.

Prestižna Met Gala okuplja najpoznatija imena iz svijeta glazbe, umjetnosti i mode. Događaj je osnovan još 1948., a održava se svake godine prvi ponedjeljak u svibnju. Onaj tko želi biti viđen i biti dio ovog događaja mora kupiti kartu čije su cifre i do 275 tisuća dolara, no sav iznos ide u humanitarne svrhe.

  Selena Gomez (Foto: Getty Images) Selena Gomez (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene