Aludira li na nešto?

Holivudska slatkica novim videozapisom napravila je pravu pomutnju: ''Gotovo je, rekao sam ženi...''

Selena Gomez - 2 Selena Gomez - 2 Screenshot 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez - 2 Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 4 Selena Gomez - 3 Selena Gomez - 1 Selena Gomez i Francia Raisa Selena Gomez - 5 Selena Gomez - 4 Selena Gomez - 2 Selena Gomez - 1 +20 Hailey Bieber - 5 Galerija

Selena Gomez posljednjim je videozapisom napravila pravu pomutnju na društvenim mrežama, a mnogi zbog zvuka u pozadini misle da aludira na razvod braka svog bivšeg dečka Justina Biebera i njegove supruge Hailey Bieber.

Pjevačica Selena Gomez uzbudila je svoje obožavatelje najnovijim videom jer smatraju da je u njemu poruka za njezinog bivšeg partnera Justina Biebera.

U videu je Selena snimila sebe na zvuk iz kultne scene iz ''Seksa i grada” kada Samantha (Kim Cattrall) odgovara na telefonski poziv svog oženjenog ljubavnika.

''Gotovo je, rekao sam ženi'', čuo se muški glas u sceni, a Selena je pantomimom odgovorila: ''Tko je ovo?''.

Sudeći po opisu videozapisa, nastao je kako bi Selena provirala svoju novu pjesmu ''Single Soon'', ali obožavatelji su u tome vidjeli poruku za njezinog bivšeg Justina i njegovu suprugu Hailey Bieber.

''Single Soon ovog petka'', najavila je Selena u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

''Ona nagovještava glasine o razvodu Justina i supruge'', ''Je li te Justin nedavno nazvao?'', ''Znam da Justin udara o zid i da Hailey čita komentare na ovoj objavi! Bok, Hailey'', ''Je li to rekao Justin?'', bili su neki od komentara.

Međutim, iako su fanovi ovaj Selenin video protumačili kao najavu razvoda i problema između Hailey i Justina, nedavno se pojavila informacija kako je Hailey preuzela važnu ulogu u Justinovom biznisu.

''Hailey je preuzela kontrolu i jako je uključena. Sudjeluje na sastancima i puno priča za njega'', rekao je izvor za Page Six.

Podsjećamo, Selena i Justin imali su dug odnos s prekidima koji je trajao osam godina, a posljednji put prekinuli su 2018.

Samo dva mjeseca kasnije Justin je zaprosio Hailey Bieber, a brojni fanovi ovu su ljepoticu tad zamrzili jer je, navodno, ukrala dečka njihovoj omiljenoj pjevačici.

Veza Selene i Justina na van je izgledala kao pravi raj, ali bila je puna uspona i padova, zbog kojih su na kraju i prekinuli ljubavnu vezu. Nakon Justina utjehu je tražila u drugim muškarcima, ali nijedna njezina veza nije dugo potrajala. 2017. godine bila je s glazbenikom The Weekndoma, a u rujnu iste godine morala je na hitnu transplantaciju bubrega i nedugo nakon toga prekinula je s glazbenikom.

Kasnije se šuškalo da izlazi s Niallom Horanom, Orlandom Bloomom, pa čak i Chrisom Evansom, ali nijedna od romansi nije bila potvrđena.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 2 Ana Sasso - 1 Ana Sasso - 3 Ana Sasso - 4 +30 Ana Sasso - 5 Celebrity Bivša hrvatska misica nizom novih fotografija koje je objavila mnoge je podsjetila na mokre prizore zbog kojih je nekoć postala seks-simbol!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger - 4 +26 Snježana Schillinger - 9 Celebrity Snježana Schillinger pohvalila se kako uživa sa svojim Franzom, a zbog fotki u badiću zaradila je i komplimente!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene