pokazala previše

Rizični dekolte izdao ju je u najgorem mogućem trenutku, a paparazzi su spremno dočekali njezinu nezgodu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Reperica Saweetie pojavila se na partyju Jay Z-ja nakon dodjele Oscara u haljini s rizičnim dekolteom, u kojoj je pred okupljenim paparazzima slučajno pokazala gole grudi.

Američka reperica u usponu, 28-godišnja Diamonte Quiava Valentin Harper, poznatija po umjetničkom imenu Saweetie, svečanu dodjelu Oscara pratila je u probranom društvu na zabavi koju u Hollywoodu tradicionalno organizira legendarni glazbenik Elton John.

Saweetie je za tu prigodu obukla haljinu koju je u gornjem dijelu sačinjavalo svega nekoliko trakica i u kojoj je jedva obuzdala svoj raskošan dekolte, no to nije bilo njezino najgolišavije izdanje večeri.

Za party koji je nakon Oscara organizirao Jay Z pojavila se u haljini s otvorom do pupka i visokim prorezima na donjem dijelu, u kojoj je već pri samom dolasku pokazala više nego što je planirala.

Rizični dekolte u jednom se trenutku rastvorio i izvirile su njezine gole grudi, a okupljeni paparazzi spremno su dočekali njezin nezgodan trenutak i ovjekovječili ga na fotkama.

Reperica je istu haljinu nosila i na svečanoj večeri časopisa Vanity Fair, trećem događaju na kojem se pojavila u istoj noći, a tamo ju je uspjela zadržati na mjestu.

Inače, Saweetie je 2018. godine izdala svoj debitantski singl "Icy Grl", koji je odmah postao hit i donio joj je ugovor s diskografskom kućom Artistry Worldwide, koja je podružnica Warner Recordsa.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene