Baš se razveselila!

Pogledajte kome je Sanja Doležal poletjela u zagrljaj usred koncerta, mnogi bi joj mogli pozavidjeti!

Sanja Doležal i Nives Celzijus Sanja Doležal i Nives Celzijus Pixsell 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal i Nives Celzijus Sanja Doležal - 4 Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +0 Sanja Doležal i Nives Celzijus Galerija

Sanja Doležal se usred koncerta u Lisinskom spustila u publiku kako bi zagrlila Nives Celzijus, koja je sjedila u prvom redu.

Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš-Zec u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski izveli su najveće hitove Novih fosila.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "Učenica iz Zagreba" Osvanula fotografija 17-godišnje Nives Celzijus, već tada je pozirala za naslovnicu časopisa!

Koncert nisu propustila brojna poznata domaća lica, a jedno je Sanju posebno obradovalo, što nije skrivala.

Doležal se usred koncerta spustila do prvog reda u publici kako bi zagrlila Nives Celzijus, što je izmamilo širok osmijeh na njezinu licu.

Nives je na koncertu bila s prijateljicom, a za ovu je prigodu obukla elegantni crni sako, bež hlače i štikle. Iz Lisinskog se javila u svojim pričama na Instagramu, u kojima je i zapjevala neke od hitova, i čini se da se baš dobro provela.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić (Foto: Instagram) Borna Kotromanić +0 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica u najkraćoj mogućoj haljini otkrila vitke noge, a tu je i dekolte koji seže gotovo do pupka

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart - 5 Izabel Goulart - 6 Izabel Goulart - 7 Izabel Goulart - 2 +11 Izabel Goulart - 8 Celebrity Prelijepa Brazilka obično tuširanje pretvorila je u seksi show, sve oči na plaži bile su uprte samo u nju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene