vrući prizori!

Prelijepa Brazilka obično tuširanje pretvorila je u seksi show, sve oči na plaži bile su uprte samo u nju!

Izabel Goulart - 1 Izabel Goulart - 1 Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart - 5 Izabel Goulart - 6 Izabel Goulart - 7 Izabel Goulart - 2 Izabel Goulart - 8 Izabel Goulart Izabel Goulart Izabel Goulart Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Izabel Goulart (Foto: Profimedia) +5 Izabel Goulart (Foto: Instagram) Galerija

Izabel Goulart snimljena je na plaži u Rio de Janeiru, gdje se zanosno izvijala pod tušem u minijaturnom bikiniju s tangama.

Brazilski supermodel Izabel Goulart (37) odlazak na plažu pretvorila je u show za sve okupljene, ali i paparazze, koji je s razlogom prate u stopu.

Pogledaj i ovo Izabel Goulart To ne nosi bilo tko Svi su gledali u haljinu umirovljene ljepotice, neobični prorezi s prednje strane pali su u drugi plan kada se okrenula!

Bivša anđelica Victoria's Secreta, koja slovi i kao jedna od najljepših žena na svijetu, snimljena je dok se tuširala u minijaturnom bikiniju s tangama, prilikom čega se zanosno izvijala, kao da je na nekom modnom snimanju.

Sve oči na plaži bile su uprte samo u nju, što njoj, čini se, uopće nije zasmetalo i nastavila je uživati u tipičnim ljetnim radostima.

Goulart je, inače, rođena Brazilka i odrasla je u predgrađu Sao Paula s četiri brata i sestrom, a često je u intervjuima isticala kako joj je najteža stvar u karijeri to što je daleko od mamine kuhinje te što se ne može družiti s obitelji. Iako je ostvarila uspješnu karijeru, Izabel nije imala lagano djetinjstvo, a zbog vitke figure i visine od 179 centimetara često su je ismijavali u školi.

Da krene u manekenske vode, predložila joj je njezina frizerka kada je imala 14 godina. Preselila se u Sao Paulo kako bi ostvarila karijeru, koja ju je na kraju odvela sve do daleke Francuske. Sa 16 godina vratila se u Brazil te je potpisala za agenciju Success.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Izabel Goulart (@izabelgoulart)

Nosila je revije prestižnih brendova poput Givenchyja, Oscara de la Rente, Chanela, Ralpha Laurena, Dolce and Gabbane i Stelle McCartney. Goulart je krasila i brojne naslovnice svjetskih časopisa, a godinama je bila i Victorijina anđelica. Brojni časopisi su je proglašavali i jednom od najljepših žena svijeta.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić - 5 Goran Višnjić - 1 Goran Višnjić - 2 Goran Višnjić - 3 +5 Goran Višnjić - 4 Celebrity Goran Višnjić iznenadio dolaskom u Hrvatsku, ali i novim imidžem kojim je već zaludio obožavateljice!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda Eni Šukunda - 2 Eni Šukunda - 3 +12 Eni Šukunda - 4 inMagazin Poznate Hrvatice progovorile o zahvatima kojima su se podvrgnule, ali ima i onih koje kažu da nikada neće pod nož!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene