zlatna olimpijka

Sandrina druga strana: 'Jaka sam žena, a takvoj treba još jači muškarac'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Olimpijska prvakinja Sandra Perković iskreno je progovorila o svojem privatnom životu.

Iza nje su veliki uspjesi, a naša sportašica priznajte da nikada nije bila sretnija i zadovoljnija. Sandra Perković progovorila je o odnosu sa svojim trenerom Edisom Elkasevićem koji joj je i dečko.

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 2 ''Spremna za nove priče'' Sandra Perković oglasila se samo nekoliko sati prije vjenčanja, evo što radi dok traju velike pripreme!

Zlatna olimpijka u izdanju u kakvom je nemamo priliku često vidjeti

24-godišnja Zagrepčanka bila je na terapijama u Glasgowu, trenutno uživa u zasluženom odmoru, a zatim će početi s priremama za Svjetsko prvenstvo u Pekingu sljedeće godine. Ipak prije toga planira na odmor u toplije krajeve sa svojim dečkom i trenerom Edisom. 'Svako ljeto gledam druge kako se kupaju dok se meni sezona natjecanja. Sada je red i na nas', kaže Sandra za Story.

Kako joj je dečko ujedno i trener, njihov odnos izgleda itekako dobro funkcionira. 'Kada je o treningu riječ, Edisova je uvijek zadnja, u ljubavnom se odnosu snage izmjenjuju. Edis i ja fantastično funkcioniramo. Još nemamo u planu brak, a za djecu odoje još nismo spremni', kaže vlasnica čak šest zlatnih medalja koja je otkrila i čime ju je osvojio.

'Jako je drag, dobar, visok i zgodan. Ništa na njemu ne bi mijenjala. Ako hoće netko biti sa mnom, mora biti strpljiv. Jaka sam žena, a takvoj treba još jači muškarac. Svaka se žena želi osjećati kao žena', kaže Sandra koja u budućnosti priželjkuje i veliku obitelj s puno djece.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene