Poklon u znak zahvale

Suprug Blanke Vlašić pohvalio se poklonom za budućeg sina, pripreme za dolazak bebe su krenule!

Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 4 Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 4 Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 4 Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 2 Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 3 Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht - 4 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht - 2 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht - 1 Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 3 +8 Blanka Vlašić - 2 Galerija

Suprug Blanke Vlašić Ruben Van Gucht pohvalio se poklončićem koji je dobio za svog još nerođenog sina.

Suprug Blanke Vlašić Ruben Van Gucht s radošću očekuje da postane otac, a na svom Instagramu pohvalio se slatkim poklonom koji je dobio za još nerođeno dijete.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht na okupu Blanka Vlašić nakon dugo vremena objavila fotografiju sa suprugom, no sinčić Mondo ukrao je svu pažnju!

Ruben je završio snimanje sedme sezone svoje radijske emisije ''De Weekwatchers'', a povodom toga od grada Deinzea dobio je na poklon mali bicikl.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruben Van Gucht (@rvangucht)

''Lijep način da se završi sedma sezona emisije ''De Weekwatchers''. Divan poklon za našeg sina. Hvala gradu Deinzeu, definitivno ćemo mu dati neke biciklističke motivacije. Je li tako Blanka Vlašić?'' napisao je u opis fotografije na kojoj pozira s malim plavim biciklom.

Blanka je sve iznenadila kada je krajem svibnja objavila da se udala i da je trudna.

"Rekli smo da. Da jedno drugome u prekrasnom Splitu. Da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da za najveći dar koji smo do sada primili u životu: našeg sina koji će se roditi krajem ove godine. Ovo nam znači sve", napisali su Blanka i Ruben uz fotografije s vjenčanja koje su objavili na Instagramu, a do tada se nije znalo ni da su u vezi.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Tonči Huljić Hana Huljić i Tonči Huljić - 5 Hana Huljić i Tonči Huljić - 4 Hana Huljić i Tonči Huljić +15 Hana Huljić i Tonči Huljić - 2 Celebrity Hana Huljić tri tjedna prije poroda istaknula trudnički trbuh u bijeloj dugoj haljini, na pozornicu je stala uz oca Tončija

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Vanessa Hudgens i Austin Butler - 5 Vanessa Hudgens i Austin Butler - 1 Vanessa Hudgens i Austin Butler - 2 Vanessa Hudgens i Austin Butler - 3 +21 Vanessa Hudgens i Austin Butler - 4 Celebrity Nakon devetogodišnje ljubavi ostavio ju radi filma! Najslađi Disney par nije izdržao pod pritiskom industrije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene