Priredili spektakl

Hana Huljić tri tjedna prije poroda istaknula trudnički trbuh u bijeloj dugoj haljini, na pozornicu je stala uz oca Tončija

Hana Huljić i Tonči Huljić Hana Huljić i Tonči Huljić Slavko Midzor/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Tonči Huljić Hana Huljić i Tonči Huljić - 5 Hana Huljić i Tonči Huljić - 4 Hana Huljić i Tonči Huljić Hana Huljić i Tonči Huljić - 2 Hana Huljić i Tonči Huljić - 1 Hana Huljić Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 3 +9 Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Galerija

Trudna Hana Huljić nastupila je na sakralnom pop-koncertu svojeg oca Tončija Huljića, koji je nježno zagrlio i poljubio kćer kad je stala na pozornicu.

Trudna Hana Huljić ukrala je svu pozornost nastupivši na sakralnom pop-koncertu ''Misa Mediterana'', koji je održan u Zagrebu u sklopu manifestacije ''Zagreb Classic 2022''. 

Pogledaj i ovo Tonči Huljić i Petar Grašo Otkrio nepoznate detalje Evo kako je Tonči Huljić shvatio da se nešto događa između Hane i Graše: "Mislio sam da je nešto, da mora doktoru..."

Hanin izlazak na pozornicu kako bi otpjevala svoj dio na koncertu privukao je mnogo pozornosti, a njezin dolazak posebno je raznježio oca Tončija Huljića, koji je kćer nježno poljubio u čelo i prigrlio k sebi.

Ni on ni Hana nisu mogli sakriti emocije, pa su im oboma oči zacaklile od suza, a Hana je potom počela pjevati.

Tonči je s publikom podijelio tajnu kako nije uspio uvjeriti Hanu da ne nastupi zbog svoje trudnoće.

''Svoju djevojčicu nisam mogao dvadesetak dana prije nego što će ona dobiti svoju djevojčicu nagovoriti da miruje'', rekao je Tonči.

Pjevačica je u visokom stupnju trudnoće, a unatoč datumu poroda, koji se bliži, Hana je jedva uspjela malo sakriti trudnički trbuščić u bijeloj haljini.

Petar Grašo na koncertu nije bio, par se već dugo skupa nije pojavio u javnosti, a nedavno su se trebali useliti i u svoj novi stan.

Par je u bračnu luku uplovio 19. veljače ove godine.

Vjenčali su se u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a sve su popratili fotografi koji su ih čekali ispred crkve i restorana u kojem se održavalo svadbeno slavlje.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Lewandowski i Anna Lewandowska Robert Lewandowski i Anna Lewandowska - 2 Anna Lewandowska - 3 Anna Lewandowska - 4 +8 Anna Lewandowska - 5 Celebrity Žena jednog od najboljih nogometaša svijeta uzor je mnogima, a pobrinula se da njezino istezanje na plaži nitko ne propusti

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Vanessa Hudgens i Austin Butler - 5 Vanessa Hudgens i Austin Butler - 1 Vanessa Hudgens i Austin Butler - 2 Vanessa Hudgens i Austin Butler - 3 +21 Vanessa Hudgens i Austin Butler - 4 Celebrity Nakon devetogodišnje ljubavi ostavio ju radi filma! Najslađi Disney par nije izdržao pod pritiskom industrije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene