uživaju na našoj obali

Legendarni glazbenik stigao u Dubrovnik s 26 godina mlađom suprugom, mamila je uzdahe u vrućim hlačicama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevač Rod Stewart i supruga Penny Lancaster stigli su u Dubrovnik s društvom na luksuznoj jahti.

Legendarni pjevač Rod Stewart (75) stigao je u Dubrovnik sa suprugom Penny Lancaster (49) i prijateljima. 

Pogledaj i ovo showbuzz Preporučila mu Lijepu Našu Britanski glazbenik uplovio u hvarsku luku, s njim je i zgodna članica obitelji koja je porijeklom Hrvatica

Bračni par je s društvom opušteno prošetao po Stradunu i razgledali su znamenitosti, a cijelo vrijeme bili su dobro raspoloženi i smješkali se. Rod i Penny stilski su se uskladili - oboje su imali bijele košulje te ju je on uskladio s kapom u istoj boji, bež hlačama i tenisicama, a preko ramena je imao prebačenu torbicu. 

Glazbenikova supruga plijenila je pažnju u vrućim traper-hlačicama uz koje je iskombinirala torbu i balerinke leopard-uzorka. Supružnici su se kasnije vratili gliserom na luksuznu jahtu. Inače, Penny i Rod u braku su od 2007. i imaju sinove Aidena (9) i Alistaira (14). Pjevaču je ona treća supruga, a još ima šestero djece iz drugih brakova i veza. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Celebrations of hair cuttings 😆 so happy to be out on the town! Cheers and stay safe 👍

A post shared by Penny Lancaster (@penny.lancaster) on

Stewart se proslavio 70-ih godina i njegova karijera je doživjela uzlet hitom "Maggie May". Upoznao je Penny 1999. dok je još bio u braku s Rachel Hunter. Lancaster je Roda fotografirala dok je bio na turneji, a dobili su sina Alistaira 2005. i tek se sljedeće godine glazbenik razveo od supruge Rachel. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica - 2 Boris Rogoznica - 1 Boris Rogoznica - 3 +0 Boris Rogoznica - 2 Celebrity Od komentiranja nove pjesme Borisa Rogoznice nije se suzdržala čak ni bivša supruga: "Sad znam da sam uspio"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene