Kao curica!

Minea oduševila svoje pratitelje maskom za fašnik, a u komentarima su se nizale i ponude: "Mogu li biti tvoj princ?"

Minea - 2 Minea - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Minea - 1 Minea - 3 Minea - 2 Minea - 1 Minea - 2 Minea - 3 Minea - 4 Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea +21 Renata Končić Minea - 1 Galerija

Renata Končić Minea pokazala je svojim pratiteljima u što se to ona prerušila za fašnik u Turopolju.

Pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea nastupala je na fašniku u Velikoj Gorici gdje je publiku iznenadila maskirana u Snjeguljicu. 

Pogledaj i ovo showbuzz 'Snowhite and the Huntsman' Osvojite poklon iz najiščekivanije Snjeguljice!

Kako je izgledala pokazala je i na svom Instagram profilu u nizu veselih fotografija na kojima pozira nasmiješena od uha do uha. 

Nosila je kostim Snjeguljice, a na glavi je imala crvenu mašnu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official)

Voditelj Dalibor Petko odmah joj je poručio: "Slatkica", dok je Nives Celzijus ostavila niz emotikona smajlića sa zaljubljenim očima.

"Ko curica", "Preslatka", "Jao što si slatka", "Di su patuljci", "Slatkice" "Nikad zgodnija", samo su neki od komplimenata, a onda su uslijedile i ponude...

"Mogu li ja biti tvoj princ?", upitao ju je jedan od pratitelja.

Inače, nedavno je za In Magazin otkrila i najzanimljiviju anegdotu iz karijere.

"Na bini me zaprosio čovjek čija je zaručnica stajala u drugom redu. Ja sam ga ljubazno odbila, a nadam se da je doma dobro prošao i da je danas sretno zaljubljen, nisam se raspitivala", zaključila je.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i sin Aleksandar Severina - 6 Severina - 5 Severina - 10 +25 Severina - 4 Celebrity Severina objavila predivan video sa sinom, koji je izrastao u njezinu sliku i priliku: "Sve što imam to si ti..."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Čagalj i supruga Ana - 1 Joško Čagalj i supruga Ana - 2 Joško Čagalj i supruga Ana - 3 Joško Čagalj i supruga Ana +26 Joško i Ana Čagalj Celebrity Jolina supruga Ana na proslavu krštenja Hanine i Grašine kćeri stigla u seksi haljini s neobičnim izrezima s prednje strane

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene