samo opušteno!

Omiljena Minea uživa na godišnjem odmoru, fanovi joj tepaju da izgleda kao curetak: ''Prekrasna, ovaj komplet je divan!''

Renata Končić Minea Renata Končić Minea Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea - 9 Renata Končić Minea - 4 Renata Končić Minea - 1 Renata Končić Minea - 8 Renata Končić Minea - 7 Renata Končić Minea - 6 Renata Končić Minea - 5 Renata Končić Minea - 3 Renata Končić Minea Renata Končić Minea +21 Renata Končić Minea Galerija

Voditeljica i pjevačica Renata Končić Minea zaslužila je odmor od svih poslovnih obveza pa je pozirala za društvene mreže pokraj mora, ali na sebi je umjesto bikinija nosila majicu i suknjicu.

Omiljena pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea jedva je dočekala otići na svoje ljetovanje i odmor nakon puno poslovnih obveza koje ima, a sada je za društvene mreže i pozirala pored mora.

Međutim, za razliku od ostalih, koji su jedva čekali pohvaliti se linijama u bikiniju, Minea je pozirala tik to mora, ali u kratkoj ružičastoj suknji i bijeloj majici. Na nogama je nosila sandale i stala na veliki kamen, na kojem je izmijenila nekoliko veselih poza za kameru.

''Na (od)moru'', napisala je kratko u opisu fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official)

Mnogi pratitelji u komentarima su joj poželjeli lijep odmor, a neki su je pohvalili da u toj suknjici izgleda kao curetak.

''Prekrasna, ovaj komplet je divan!'', jedan je od komentara ispod ljetnih fotografija. 

45-godišnja Minea na Instagramu često uveseli pratitelje novim fotografijama, a uvijek je tu i osmijeh od uha do uha kojim širi vedrinu. A teško je uvijek ne primijetiti i sjajnu figuru koju ima.

Mineu danas gledamo u ulozi voditeljice IN magazina Nove TV, ali njezini obožavatelji i dalje uživaju i zabavljaju se na koncertima koje često održava.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 4 +27 Meghan Markle - 2 Celebrity Najnovije glasine o braku Harryja i Meghan ne slute na dobro, njihovoj priči kao iz bajke došao je kraj?

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović, 2008. godina - 1 Danijela Martinović, 2008. godina - 2 Danijela Martinović, 2008. godina - 3 Danijela Martinović i Petar Grašo - 1 +29 Danijela Martinović i Petar Grašo - 7 Nekad i sad Isplivale fotografije Danijele Martinović iz vremena dok je bila s Grašom koje dokazuju da se on po jednoj navici od tada nije puno promijenio!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene