Moćna poruka

Glumica koju znamo kao slatku djevojku pokazala grudi i razbila vječni tabu

Rachel McAdams (Foto: Getty Images) Rachel McAdams (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rachel McAdams (Foto: Getty Images) Rachel McAdams (Foto: Getty Images) Rachel McAdams (Foto: Getty Images) Rachel McAdams (Foto: Getty Images) +0 Rachel McAdams i Jamie Linden (Foto: Profimedia) Galerija

Rachel McAdams kao novopečena majka ne iznosi detalje iz privatnog života u javnost, no kao majka odlučila se osvrnuti na učestali društveni tabu vezan za dojenje.

Holivudska glumica Rachel McAdams najpoznatija je po ulogama u romantičnim, ljubavnim filmovima i ulogama dobre djevojke iz susjedstva.

Pogledaj i ovo showbuzz Lijepa mama 'Dojenje mi stvara ovisnost'

No ovih dana imamo priliku vidjeti je u nešto drugačijem izdanju. Naime, Rachel je u travnju postala majka, rodila je sina čije ime još uvijek nije otkrila. Ali zato je otkrila nešto više, snimajući editorijal za magazin Girls Girls, a na fotografiji pozira s pumpicama za izdajanje mlijeka na grudima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel McAdams (@rachelmcadams1) on

40-godišnja Rachel tako je pokušala progovoriti o vječnom tabuu dojenja, s kojim se susreću brojne novopečene majke diljem svijeta.

"Ovo je toliko inspirirajuće za mene otkad sam postala majka. Iza ove moćne fotografije krije se priča koju obožavam", napisala je Rachel na svom profilu na Instagramu uz fotografiju sa snimanja koju je sama objavila.

Podsjećamo, Rachel je dobila sina s partnerom Jamiejem Lindenom , no detalje iz privatnog života ne otkriva lako pa je i trudnoću skrivala više od pola godine, a u tajnosti je i rodila.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Edita Ptičar i Saša Vujnović (Foto: PR) Saša Vujnović (Foto: Anamaria Batur) Saša Vujnović i Edita Ptičar (Foto: Screenshot) Saša Vujnović (Foto: PR) +2 Saša Vujnović (Foto: PR) Celebrity Vidno potreseni Saša raspričao se o Editi: ''Ta tragedija zavila me u crno''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Čilić (Foto: Dnevnik.hr) Marin i Kristina Čilić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Marin Čilić (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Supruga Marina Čilića otkrila njegovu najveću vrlinu: "Marin je oduvijek onaj koji više misli na druge"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene