Plemenit i velikog srca

Supruga Marina Čilića otkrila njegovu najveću vrlinu: "Marin je oduvijek onaj koji više misli na druge"

Marin i Kristina Čilić (Foto: Dnevnik.hr) Marin i Kristina Čilić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Čilić (Foto: Dnevnik.hr) Marin i Kristina Čilić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Marin Čilić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Marin Čilić nije samo vrhunski sportaš. Proslavljenog tenisača odlikuje i plemenitost. Zahvaljujući svojoj Zakladi uručio je stipendije mladim talentima. U razgovoru s našom Ivanom Nanut, Marin je otkrio koliko su njegovi počeci bili teški, ali i što sebi želi u nadolazećoj godini. Njegova najveća potpora, supruga Kristina, priznala nam je koliko je ponosna na njega te u čemu ga često pobjeđuje.

Koliko je veliko srce Marina Čilića, najbolje je pokazao prilikom uručivanja stipendija darovitoj djeci u ime svoje Zaklade koju je pokrenuo sa suprugom Kristinom.

Pogledaj i ovo Marin Čilić Preslatko! Marin Čilić raznježio sve obiteljskom fotkom pa otkrio po čemu je posebna: "Naš prvi"

"Puno je srce, osjećaj je fenomenalan. Ovo je moj najdraži projekt, nije bilo lako izabrati. Bilo je preko 140 prijava, probili smo budžet i dali više stipendija", otkrio je Marin.

"Jako sam ponosna na njega osobno jer živim s njim, znam korz što je sve prolazio. Mislim da je to važno da se vrati zajednici ono što je tebi dala, u biti cijela ta nacija koja živi za sportski uspjeh reprezentacije da mogu dati priliku mladim ljduima, to je prekrasno", priznala je Marinova supruga Kristina.

Svako dijete treba imati priliku slijediti i ostvariti snove. Upravo je to bila nit vodilja koja je Marina potaknula na ideju da kroz sustavnu pomoć pomogne zajednici, prvenstveno djeci i mladima.

"Bili su mi teški počeci. Imao sam razdoblja u mladim danima gdje je financijska pomoć bila prijeko potrebna. Pronašao sam se u dosta pisama što su klinci pisali o njihovim teškoćama i snovima i velikoj želji i odricanju u onom u čemu se bave. Čast mi je i zadovoljstvo da mogu pomoći i savjetima i dati poticaj za dalje, da pomognem u ostvarenju njihovih snova", izjavio je Marin.

"Marin je oduvijek onaj koji više misli na druge al kad ima priliku pomoći stvarno je nešto iznimno", dodala je Kristina.

"Za postići nešto vrhunsko potrebno su ogromno odricanje, roditelji, okolina i veliki, veliki rad. Najvažnija je svaka ustrajnost, ne odustajanje od ciljeva", otkrio je Marin.

Za Kristinu, 28-godišnju suprugu našeg proslavljenog tenisača, ova je godina bila godina velikih odluka. Krajem travnja, u rodnom se Cavtatu, nakon osam godina veze, udala za 30-godišnjeg Marina. Dala je otkaz u Odjelu upravljanja ljudskim resursima te se preselila u Monako k suprugu, koji ondje živi već deset godina. Kad su želje u pitanju za nadolazeću godinu, Kristina je prilično skromna.

"Samo zdravlje, pogotovo kad živite s profesionalnim sportašem onda znate kolko je to važno iz dana. I lijepe priče ove djece, da ćemo u 2019. čitati o njima", poželjela je Kristina.

"Nadam se da ću ostati zdrav. To je temelj, a osim rezultata, u 2019. mi je cilj napredovati, ići prema vrhu, da budem bolji i nadam se da mi 2019 može biti najbolja godina u karijeri", izjavio je.

Kako iza svakog uspješnog muškarca stoji i uspješna žena, Kristina je u Monaku otvorila tvrtku te radi kao konzultantica za upravljanje ljudskim potencijalima. U Zakladi Marina Čilića također radi od njezina osnutka.

"Obostrano je i jedno i drugo se razvija u svom smjeru. Ja se odričem koliko je potrebno ali mislim da se i on odriče i za moje želje i stvari tako da smo nekako jedan jedan", otkrila je Kristina.

"Ogromna je podrška. Kristina je sjajna mlada žena koja je uspjela i u svom poslu i svemu što radi. Nadam se da će imati veliki uspjeh i tijekom svoje karijere i što sam joj i ja također podrška. Nadam se da ćemo zajedno ići prema naprijed", izjavio je Marin.

Za mladog Međugorca opće je poznato kako, osim što je jedan od najboljih tenisača svijeta, pripada sportskoj klasi kakvih u Hrvatskoj nema mnogo. Miran i suzdržan, čak i najteže poraze podnosi stoički. U odnosu na mnoge, uvijek ostaje gospodin.

"Da igrate s njima room escape promijenili bi mišljenje. Nije baš tako miran, pravi je sportaš u naravi, uvijek mora pobijediti, ali kad igra sa mnom nije to tako često, nemojte mu reći, pravi je sportaš koji mora pobijedit ali meni je najljepše kod njega što živi sport. Fair play je, on jest miran, ne pokazuje snažno emocije ali proživljava ih i vrijeme umjesto igrajući play station ulaže u ovakove stvari", otkrila nam je Kristina.

Bračnom paru Čilić od srca želimo da im se ispune sve želje u nadolazećoj godini!

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina.

Što je još Lana otkrila, pogledajte u videoprilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Sandra Perković (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Sandra Perković (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Sandra Perković (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) +0 Sandra Perković (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Celebrity Sandra se sinoć pretvorila u čudo. Dubokim dekolteom i prorezom ukrala svu pažnju i mamila muške uzdahe

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Edita Ptičar i Saša Vujnović (Foto: PR) Saša Vujnović (Foto: Anamaria Batur) Saša Vujnović i Edita Ptičar (Foto: Screenshot) Saša Vujnović (Foto: PR) +2 Saša Vujnović (Foto: PR) Celebrity Vidno potreseni Saša raspričao se o Editi: ''Ta tragedija zavila me u crno''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene