Neustrašiva dama

Uloga u popularnoj seriji brzo joj je donijela vojsku obožavatelja, a ljepota nije jedino zbog čega joj se dive!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rabija Sojturk iz serije Nevjera otkrila je što misli o liku Defne koji je utjelovila, ali i poneke detalje iz osobnog života.

Turska glumica Rabija Sojturk utjelovila je Defne u seriji "Melek" koja se prikazuje u programu Nove TV. Osim po svom glumačkom talentu i ljepoti, poznata je i po ljubavi prema ekstremnim sportovima.

Školovali se za medicinsku sestru, potom je studirali arhitekturu, ali zbog snimanja je zamrznuli studij. Je li gluma oduvijek bila njezin san?

"Gluma nije bila nešto što sam sanjala, mogla bih reći da je ona putovanje koje je počelo kad sam odlučila iz hobija početi se baviti dramom", kaže Rabija.

Zbog serije "Melek" ("Benim Adim Melek") njezin život tekao je između Gaziantepa i Istanbula, a evo kakva je njezina dnevna rutina.

"Uistinu je teško snimati seriju izvan grada. Radim gotovo šest dana u tjednu. Kad mi se slobodni dani rijetko poklope, dolazim u Istanbul vidjeti obitelj i prijatelje. Provodim mjesece pune težnje za društvenim životom i okolinom u Istanbulu. Ipak mislim da je, zbog pandemije, razlika između Gaziantepa i Istanbula manja", govori.

Ne krije da voli kuhinju Gaziantepa, ali kaže kako se morala naučiti suzdržavati.

"Kad sam došla u Antep na snimanje prve sezone, vratila sam se s dosta kilograma viška. Za drugu sezonu sam se uspjela kontrolirati. Govorila sam si: Sve si jela, sve si kušala. Da, sve je vrlo ukusno, ali sada je dosta! Hranim se pretežno proteinima, a pazim na unos ugljikohidrata zbog energije", kaže glumica.

Lik Defne koji glumi uglavnom se u početku doživljavao sebičnim i prkosnim, a evo kako je Rabija doživljava: "Defne je odrasla i svjesna je situacija koje prije nije primjećivala. Svjesna je sebe. Zbog toga mislim da više nije prkosna i sebična. Ona dobro zna da su joj voljeni potrebni, kao i ona njima. Ljudi koje voli Defnina su najslabija točka."

Ljubav Defne i Omera gleda se s uzbuđenjem, a kakva je glumica kada se zaljubi?

"Ja volim previše. Previše ljubavi je moj problem. Prijatelje, ljubimce, majku, djeda, omiljenu olovku... Jako ih volim i ne ustručavam se to pokazati. Neka se ustručavaju oni koje volim: Zar je moguće biti toliko voljen?", priznaje kroz smijeh.

Istambul joj nedostaje, a opisala je kako provodi kratko vrijeme kada je tamo.

"Kad dođem u Istanbul, imam najviše dva dana. Ako jedan odvojim za osobne obveze, drugi provedem s obitelji i prijateljima"; priča.

Kad pogledamo njezin profil na Instagramu, vidimo da se okušala u raznim sportovima, a to je još nešto, uz ljepotu, zbog čega joj se obožavatelji dive.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rabia (@soyturkrabia)

"Kad je riječ o sportu, vrijedna sam. U vrijeme pandemije stalno sam se bavila sportom. Ako u Gaziantepu zabušavam, kad dođem u Istanbul svakako odem u teretanu. Osobito u ovo vrijeme, kad nam je društveni život stao, volim na taj način izbaciti energiju. Jako volim ekstremne sportove, neustrašiva sam i u tom području sposobna. Volim stvari koje me uzbuđuju", kaže mlada glumica.

Mnogo je obožavateljskih profila koji su otvoreni u njezino ime, a ona nastoji biti u kontaktu sa što više obožavatelja. Jeste li u kontaktu s obožavateljima?

"Mislim da su društvene mreže danas vrlo učinkovito sredstvo komunikacije. Ako i ne mogu kontaktirati sa svima koji mi se tim putem jave, poruke koje mi upadnu u oko uzmem u obzir i ostvarim kontakt. Poruke provjeravam kad god mogu", govori glumica.

Rabija Sojturk ima samo 23 godine, a već smo je gledali i u još jednoj turskoj uspješnici koja se prikazivala na Novoj TV, seriji "Gulperi". 

Izvor: https://www.instyle.com.tr/fotohaber/rabia-soyturk-ile-roportaj--18789/1

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene