Zaruke su bile tajna

Evo što je princeza Diana napravila samo tjedan dana nakon što je princ Charles kleknuo pred nju, postoji i razlog za to

Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) +0 Princeza Diana (Foto: AFP) Galerija

Princeza Diana posjetila je Australiju dvije godine prije nego što je s princom Charlesom bila ondje na službenoj turneji.

Prije nego što je sa suprugom Charlesom otišla na službenu turneju po Australiji, tragično preminula britanska princeza Diana posjetila je tu zemlju u veljači 1981. godine. Prema pisanju svjetskih medija, Diana je Australiju posjetila prije objave zaruka sa princom Charlesom kako bi raščistila misli.

Pogledaj i ovo Mohamed Al Fayed Kontroverzni milijarder Žudio je da bude ravnopravan s kraljevskom obitelji, a na kraju je umro uvjeren da mu je kralj Charles ubio voljenog sina!

Njezino putovanje je čini se prošlo nezamijećeno, a posjetila je Yass, gradić u New Youth Walesu, gdje je u tom trenutku bila njezina majka Frances Spencer. S majkom je otišla porazgovarati nakon što ju je princ Charles zaprosio, no istodobno i upozorio na to u kakav će se život upustiti ukoliko mu pristane biti supruga.

"Diana je bila u Australiji tri tjedna kako bi u Yassu provela vrijeme sa svojom majkom. Bilo je to tek tjedan dana nakon što ju je princ Charles zaprosio", ispričala je kraljevska biografskinja Juliet Rieden, prenosi Daily Mail.

Dodaje kako je prošnja tada još bila velika tajna, a Diana i Charles nisu sretne vijesti još bili podijelili sa svijetom.

Princeza Diana se kasnije s princom Charlesom vratila u Australiju na službenu turneju, a s njima je bio i princ William. To je jedan od tri službena posjeta toj zemlji na kojima su bili supružnici prije nego što su se rastali 1996. godine.

Diana je tragično preminula nakon fatalne automobilske nesreće u Parizu 31. kolovoza 1997. godine. Imala je samo 36 godina.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Celebrity Dok on izmjenjuje strasti i ne odvaja se od 15 godina mlađe djevojke, čini se da se njegova bivša s razvodom nije pomirila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene