Prekinula šutnju

Princeza Charlene prvi put javno progovorila o zdravstvenim problemima i glasinama o razvodu od princa Alberta!

Princeza Charlene Princeza Charlene Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlene Princ Albert i princeza Charlene Princeza Charlene od Monaka Princeza Charlene od Monaka - 2 +0 Princeza Charlene od Monaka - 1 Galerija

Princeza Charlene je za monegaške medije progovorila o svojem zdravstvenom stanju te je negirala glasine o razvodu od princa Alberta.

Princeza Charlene od Monaka prvi put je javno progovorila o svojem zdravstvenom stanju nakon što je četiri mjeseca provela na liječenju u Švicarskoj.

Pogledaj i ovo Princeza Charlene od Monaka jedan detalj sve zbunjuje Suprug najtužnije princeze tvrdi da je ona super i sretna, ali nove paparazzo fotke ipak govore drugačije?

Od obitelji je sveukupno bila razdvojena godinu dana, jer je prije toga osam mjeseci boravila u Južnoafričkoj Republici, a sada je dala intervju za monegaške dnevne novine.

"Moje zdravlje je još krhko i ne želim brzati s ničim. Put do oporavka je bio dugačak, težak i jako bolan", izjavila je Charlene za Monaco-Matin.

"Kada sam se vratila doma svu svoju energiju sam preusmjerila na djecu, supruga i zdravlje jer su mi to prioriteti", dodala je te je porekla glasine o mogućem razvodu od princa Alberta i preseljenju u Švicarsku.

"Jako sam sretna što sam opet u Monaku sa svojom obitelji", istaknula je princeza koja se ovaj tjedan pojavila sa kćeri na svečanoj dodjeli modnih nagrada u Monte Carlu, a fotografiju s priprema objavila je na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Nedavno su pojavila šuškanja o očajničkom potezu princa Alberta kojim pokušava zadržati suprugu uz sebe.

Prema pisanju vodećih francuskih medija, 64-godišnji Albert navodno je pristao svojoj 44-godišnoj supruzi isplaćivati 12 milijuna eura godišnje kako bi se ponašala u skladu sa svojim kraljevskim dužnostima i pojavljivala se uz njega na važnim javnim događanjima.

"Charlene je natjerala supruga da potpišu iznimno povjerljivi ugovor", prenio je francuski Voici.

Charlene i Albert vjenčali su se 2011. godine i zajedno imaju sedmogodišnje blizance Jacquesa i Gabrielle.

Glasine o bračnim problemima prate ih od samog početka, jer je poznato da se Charlene udala u suzama, nakon što je doznala za Albertovo izvanbračno dijete, a zbog toga je prati nadimak najtužnije princeze na svijetu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 +15 Lidija Bačić - 4 Celebrity Nova fotka Lidije Bačić nije za one slabijeg srca, nabacila pozu pod tušem pa poručila: ''Dokazano uživo''

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos In Magazin: Vlatka Pokos +13 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 Nekad i sad Vlatka Pokos pozirala potpuno gola pa iznenadila objavom te fotografije i najavila: "Uskoro stižu nove!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene