Okrenula leđa kameri

Nova fotka Lidije Bačić nije za one slabijeg srca, nabacila pozu pod tušem pa poručila: ''Dokazano uživo''

Lidija Bačić Lidija Bačić Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić (Foto: Dnevnik.hr) Lidija Bačić jede jagodu (Foto: Dnevnik.hr) Lidija Bačić drži žličicu (Foto: Dnevnik.hr) Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić (Foto: Instagram) +6 Lidija Bačić (Foto: Screenshot Youtube) Galerija

Lidija Bačić na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u tuš kabini u bikiniju s tangama, a u prvom planu je njezina bujna pozadina.

Pjevačica Lidija Bačić Lile svojom novom fotografijom na Instagramu raspametila je obožavatelje.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 2 Kako vam zvuči? Poslušajte kako zvuči pjesma koju je Lidija Bačić posvetila Hajduku i Dalmaciji: "Imala sam potrebu ovo snimiti..."

Lidija je pozirala u tuš kabini u minijaturnom bikiniju s tangama, a kameri je okrenula leđa, pa se u prvom planu našla njezina bujna stražnjica, a naglasila je i da nije koristila fotošop.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

"Čudo jedno", "Najseksi Hrvatica", "Brutalno dobra", "Komad i pol", "Čisto savršenstvo", "Prelijepa Dalmatinka", nizli su se komplimenti, a neki obožavatelji su joj poručili da bi od ovakvih prizora mogli dobiti srčani udar.

Pjevačica često i na društvenim mrežama pozira u golišavim izdanjima i hvali se bujnim oblinama, pa je tako i nedavno izazvala pomutnju u još jednom badiću s tangama.

A da se trudi izgledati seksi baš u svakoj prilici potvrdila je i svojim outfitom za nastup u jednom šoping centru u Zagrebu gdje je zabavljala publiku u pripijenoj mini haljini s velikim otvorom na dekolteu.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos In Magazin: Vlatka Pokos +13 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 Nekad i sad Vlatka Pokos pozirala potpuno gola pa iznenadila objavom te fotografije i najavila: "Uskoro stižu nove!"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Will Poulter - 1 Will Poulter - 2 Will Poulter i Emma Roberts +0 Will Poulter Nekad i sad Nekad slatki dječak danas je seksi zavodnik: Njegove najnovije fotke s plaže sve su ostavile u nevjerici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene