Ujedinjeni u tuzi

Posvađana braća prinčevi opet zajedno, jedan do drugoga hodali su iza lijesa kraljice Elizabete

Prinčevi Harry i William Prinčevi Harry i William Afp 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Prinčevi Harry i William Prinčevi Harry i William Princ Harry Prinčevi Harry i William Kralj Charles III. Prinčevi Harry i William - 1 Prinčevi Harry i William - 2 Prinčevi Harry i William - 3 Prinčevi Harry i William - 4 Prinčevi Harry i William - 5 +19 Prinčevi Harry i William Galerija

Prinčevi William i Harry zajedno su hodali iza lijesa kraljice Elizabete, a svaki njihov korak prate milijarde ljudi u izravnom televizijskom prijenosu.

Ožalošćena braća princ William i princ Harry hodali su zajedno iza lijesa kraljice Elizabete i ostavili po strani svoju svađu u znak sjećanja na pokojnu baku, a zatim su im se pridružile njihove supruge Kate Middleton i Meghan Markle, kao i dvoje Williamove djece, princ George i princeza Charlotte.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

Kralj Charles III. i kraljica supruga Camilla hodali su odmah iza kraljičinog lijesa, a pratili su ih princeza Anne i viceadmiral Sir Tim Laurence, princ Andrew, princ Edward i grofica od Wessexa.

Maleni princ George i princeza Charlotte hodali rame uz rame s roditeljima u formaciji, dok su ih pratili stric Harry i Meghan Markle te ostali članovi kraljevske obitelji.

Ovaj dan označava vrhunac najveće sigurnosne operacije koju je Ujedinjeno Kraljevstvo ikad vidjelo, nadmašujući čak i proslavu kraljičina Platinastog jubileja kao i Olimpijske igre u Londonu 2012., a za sigurnost na ulicama brine se deset tisuća policajaca.

U Westminsterskoj opatiji okupili su se šefovi država, premijeri i predsjednici, članovi europskih kraljevskih obitelji i ključne osobe iz javnog života, poput predsjenika Joe Bidena, francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, prve dame Ukrajine Olene Zelenske, a tu je i predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović sa suprugom Sanjom.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George, Camilla Parker Bowles Princ George i princeza Charlotte - 3 Princ George i princeza Charlotte - 1 +27 Princ George i princeza Charlotte - 2 Celebrity Maleni princ George i princeza Charlotte svečano odjeveni stigli su na posljednji ispraćaj kraljice, ne odvajaju se od majke Kate

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Olena Zelenska - 4 Olena Zelenska - 2 Olena Zelenska - 1 Olena Zelenska - 3 +11 Olena Zelenska - 5 Celebrity Uoči sprovoda kraljice Elizabete Kate Middleton u palači je ugostila ženu čiji se dolazak iščekivao s posebnim poštovanjem i suosjećanjem

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene